Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Stray Premium Review: Laat deze game ons spinnen van plezier?

27/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben maanden naar de game Stray uitgekeken. Spelen met een kat in een soort spel wat we nog niet vaak gezien hadden. Exploreren als een viervoeter. Hoe kom je op het idee in een industrie waar het doorgaans draait om gespierde en onverschrokken helden en heldinnen. Huey, Jelle en Skate speelden een week met het spel en komen nu, in deze video, vertellen of ze aan het eind spinden van genot of dat ze bliezen van afschuw en woede. Ga maar klaar zitten voor een van de meest markante games van 2022. Dit is de Stray Premium review.

Speel een kat

We hebben Stray op de PS5 gecheckt. Er is ook een PC versie. Bezitters van de Xbox Series X/S of One moeten de kat voorlopig nog wel even uit de boom kijken. De game draai om een eenzame en verdwaalde kat die zijn familie kwijt is. Het beest moet een oeroud mysterie ontrafelen om te ontsnappen uit de vergeten stad. Stray is een third-person kattenavontuur dat zich afspeelt in de gedetailleerde, neonverlichte steegjes en groezelige onderwereld van een cyberstad. Je ziet die wereld door de ogen van de zwerfkat en probeert op ‘katse’ wijze te overleven en je doel te bereiken.

Krijgt Stray de positieve review waarop gehoopt is?

De drie heren hebben de afgelopen week de cyberstad totaal door gezworven./ Staart omhoog, snorharen gespitst en  neus in de wind. Ze hebben zichzelf verdedigd tegen allerhande gevaar en losten de raadsels op die de ongure stad bevat. Dat er alleen maar ongeïnteresseerde droids en gevaarlijke wezens wonen, maakt het kattenleven ook niet makkelijker. Gelukkig ben je niet alleen in deze misère. Tijdens het avontuur raakt je bevriend met B12, een kleine, vliegende drone. En dit stukje gear kan je helpen een uitweg te vinden uit de vergeten stad.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch