Menu Premium
Loading...

Stranger Things Seizoen 3 Review (Spoiler-vrij)

13/07/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zet Two of Hearts van Stacey Q maar op, pak er een blikje Coca Cola bij, speel nog een spelletje op de arcadekast en trek je meest opvallend gekleurde outfit aan. Het is tijd voor Stranger Things seizoen 3! Jelle en Daan hebben het gekeken en ze hebben genoten! We duiken de enge versie van de jaren 80 in voor Stranger Things! Jelle en Daan doen speciaal voor jou het herkenbare deuntje na. 

Beter dan seizoen 2 van Stranger Things

Het eerste seizoen had een verschrikkelijk hoog niveau en liet ons houden van Mike, Eleven, Hopper en alle personages in Hawkins. Het tweede seizoen vond vooral Jelle wat tegen vallen. Hoe is dit derde seizoen? We verklappen alvast, veel beter dan seizoen 2! De relaties tussen de verschillende personages worden verder uitgediept en Steve is weer eens onze favoriete babysitter. Alle personage’s komen terug en we worden weer ouderwets verliefd op Nancy, zoals voorgaande seizoenen.

Wat maakt dit seizoen goed?

Maar wat maakt dit derde seizoen van Stranger Things dan zo goed? Is het het sfeervolle winkelcentrum wat nieuw wordt geïntroduceerd? Of is het het verhaal vol met gruwelijke monsters? De personage’s blijken een belangrijke rol te spelen. Net zoals 4 juli dat doet, de dag dat het seizoen uitkwam. Jelle is er in twee dagen doorheen geracet en Daan heeft er drie dagen over gedaan en dat is waarschijnlijk wel een goed teken. Is er dan nog wel kritiek? Je hoort het in deze review. Snel klikken en ga het kijken! Heb je al gekeken? En wat vond je ervan? Houdt de comments ook spoilervrij voor mensen die het nog niet hebben gekeken! Drop natuurlijk je vragen in de comments en laat ons weten wat je van Stranger Things 3 vond en of je het ook beter vond dan seizoen 2 of toch niet! Let’s go to the 80’s!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch