Menu Premium
Loading...

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Review – Kopen, budgetbak of slopen?

26/03/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy is misschien wel één van de meest bekende game series ooit gemaakt. En er zijn nog al wat delen, met vaak een bijzonder nummering. Van old school JRPG’s, MMO’s tot aan een keiharde action RPG. En uit dat laatste genre komt de game die Daan en Jelle vandaag reviewen. we hebben het over Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin. En zoals de titel doet vermoeden, het is een spin-off van Final Fantasy. In deze game gaan ze in op de Origin van Stranger of Paradise. Moet je dit spel als Final Fantasy-fan kopen, wachten tot de budgetbak of slopen? Je gaat het allemaal zien en horen in deze review.

Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Review

In deze tijd is het niet gek als je lastig keuzes kunt maken. Want er komen nogal wat games uit. Daarom is de vraag belangrijk of dit spel het waard is om aan te schaffen. Is de nieuwe Final Fantasy game goed uitgewerkt? Wat maakt deze game zo anders vergeleken met overige Final Fantasy titels? Om welke karakters draait het? Hoe zit de story in elkaar en hoe voelt de RPG actie aan?

Kopen, budgetbak of slopen?

Het kan ook zomaar zijn dat we het aanraden om te kijken naar een andere Final Fantasy game. Zoals XIV, de MMO-versie. Er is namelijk nog wat keuze voor de fans. Wie weet zorgt de andere aanpak bij deze Final Fantasy versie er wel voor dat gamers die niet perse fan zijn van de serie, dit toch willen spelen. Er zijn immers veel liefhebbers van het RPG genre in ons land. Of raden Daan en Jelle dit spel aan niemand aan omdat het gewoon keihard de prullenbak in moet? Je gaat er allemaal achter komen in de review van Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch