Menu Premium
Loading...

Stick It To The Man Review

15/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij sommige van jullie gaat er waarschijnlijk wel een belletje rinkelen bij het horen van de titel Stick It To The Man. Dat is compleet terecht, want deze game was voorheen al te spelen op de PlayStation 3 en de PlayStation Vita. Sinds kort is de game ook speelbaar op de PlayStation 4. Sterker nog als je een PlayStation Plus abonnement hebt, krijg je Stick It To The Man voor nop. Dan volgt natuurlijk al snel de vraag: Is Stick It To The Man het waard om PS Plus aan te schaffen? Kom erachter en check deze Stick It To The Man review.

Stick It To The Man kent een bijzonder verhaal. De game draait om een gast, genaamd Ray, die in coma is geraakt en wakker wordt met een soort elastische arm die uit zijn hoofd groeit. Deze arm geeft hem de mogelijkheid om de gedachten van mensen te horen. Maar daar houdt de pret nog niet op, Ray kan deze gedachten veranderen en kan objecten uit de gedachten van mensen plukken. Ray wordt alleen wel achterna gezeten door een bad-guy genaamd The Man. Zoals je al hebt kunnen zien in een trailer, wordt de game gekenmerkt door zijn opvallende vormgeving en scherpe humor. Die humor is deels afkomstig van Adventure Time schrijver Ryan North.

De rest van het verhaal is behoorlijk gestoord te noemen. Als Ray kom je namelijk op de meest bizarre plekken terecht. Zo kom je op een gegeven moment in een gekkenhuis en in de donkerste ghetto’s van de stad. Naast dit soort levels zijn er ook nog droomlevels, deze zijn absurder en staan nog verder van de werkelijkheid. De wereld van Ray bestaat uit papier, stokjes en aan elkaar geplakt karton, waardoor de wereld van Stick It To The Man nog meer tot leven komt.

Wil je alles weten over de wereld en humor van Stick It To The Man? Check dan de Stick It To The Man review.

Ontwikkelaar: Zoink Games
Uitgever: Ripstone
Platform: PC, PlayStation 4 , Wii U, PlayStation 3 en PlayStation Vita.
Stick It To The Man Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch