Menu Premium
Loading...

Steven en zijn Steam Library: een grote voorliefde voor retro games!

16/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Games, games en nog meer games! Iedereen heeft wel een collectie van games die staan opgeslagen in een kast, waarbij er ondertussen een dikke stof laag op te vinden is. Steeds vaker koop je een game via een online platform. Origin voor je EA game, de Ubisoft Store voor Far Cry 5 en Assassins creed: Origins. De console ontwikkelaars proberen met hun eigen Store een breder assortiment neer te zetten, voor alle console gebruikers. Maar naast al deze stores, kan er maar 1 de grootste zijn. Natuurlijk is dat Steam! Kevin en Steven waren de gene met de grootste Steamlibrary op de redactie. En moesten op de bank neer ploffen, om de pareltjes uit hun lijsten te bespreken. Steven mag beginnen in dit eerste item. Check daarom maar snel Steven over zijn library!

Te veel toppers in Steam om op te noemen!

Steam is het distibutie- en verificatieplatform van Valve Corporation. Valve is ook wel bekend van de het wel bekende Portal, Half-Life, Left 4 Dead en Counter-Strike. De aller eerste versie van Steam is uitgebracht op 12 september 2003, met als als doel het verspreiden te vergemakkelijken voor updates van Counter-Strike. Sinds de release van het platform zijn ze het zoveel mogelijk aan het uitbreiden. Ondertussen is Steam ook beschikbaar op OS X en Linux. En in 2012 brachten ze zelfs een app uit voor je telefoon, die voor zowel Android en iOS beschikbaar is, waarbij je kan chatten met vrienden en de Community functies kan gebruiken. Uiteindelijk is Steam nu vooral bekend als online game store en zijn gigantische opslag van games. Er zijn meer dan 100 miljoen gebruikers en meer dan 6500 games beschikbaar.

Wil je weten welke toppers Steven in ze lijstje heeft staan? Hoeveel games hij op het platform heeft staan? Kijk dan snel Steven over zijn Steam Library!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch