Menu Premium
Loading...

Steven kust een schoen op het Overwatch All-Stars event

06/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week vond het Overwatch: All-Stars-evenement plaats in CitySense in Utrecht. Twee teams onder leiding van The DutchTerms en Yarasky gingen de strijd met elkaar aan op de launch party van Blizzard’s nieuwste first-person shooter Overwatch. Shelly zat in team DutchTerms, wat er toe leidde dat er iets bizars is voorgevallen: Steven kust een schoen op het Overwatch All-Stars event!

Waarom Steven een schoen moet kussen? Omdat Shelly in Team The DutchTerms heel erg hard aan het ownen was! Presentator Steven representeerde Team Yarasky, terwijl zijn medepresentator Skate het team van The DutchTerms vertegenwoordigde, het team van Shelly dus. Dat de hoofdredactrice van Gamekings wel weet hoe ze met Soldier 76 moet omgaan in Overwatch, bewijst ze dan ook in dit item!

Niet alleen zie je onze Shelly een partijtje ownen, want zij was natuurlijk niet de enige aanwezige op het evenement. Zo deden onder meer Willie Wartaal en Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig mee, naast voetballers als Nemanja Gudelj en Ruben Schaken. Daarnaast waren er natuurlijk genoeg genodigden, waaronder prijswinnaars en gamers, waardoor het dus automatisch een tof feestje is geworden ter ere van Overwatch!

Ga er dus lekker voor zitten en check hoe Steven een schoen kust op het Overwatch All-Stars event!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch