Menu Premium
Loading...

Stem nu op de beste Nederlandse game van 2017

16/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Firstlook Festival komt naarmate de maand september vordert steeds dichterbij. Op 7 en 8 oktober kunnen gamers losgaan met de nieuwste games op de grootse gamebeurs van de Benelux. Op vrijdag 6 oktober gebeurt er echter al wat anders tofs. In, zoals JJ het noemt, ‘De arena van Firtslook Festival’ vinden dan de Dutch Game Awards plaats. Hier krijgen de beste games van afgelopen jaar de waardering die ze verdienen. Gedurende een speciaal diner zullen er een zestiental prijzen worden toegekend. Dit gebeurt op basis van zestien verschillende categorieën. Welnu, we horen jullie denken: ‘Op basis waarvan worden de winnaars bepaald?’ Het antwoord is simpel: de Gamekings-kijkers! Check nu ‘Stem nu op de beste Nederlandse game van 2017!!’

Het Gamekings-publiek bepaalt!

Jelle en JJ zijn de studio ingedoken om het een en ander uit te leggen. Zo lepelen ze een deel van de velen categorieën op. JJ legt uit dat de Gamekings-kijkers verantwoordelijk zijn voor het spreekwoordelijke hoofdgerecht van de avond: de beste Nederlandse game van 2017! Het gaat hier om een publieksprijs. de Gamekings-community bepaalt dus in feite welke ontwikkelaar de beste Nederlandse game van 2017 op het portfolio kan noteren.

Zoals JJ in dit item duidelijk aangeeft gaat het hier om games van Nederlandse makelij. Uiteindelijk hebben maar liefst negentien games de kans om met deze felbegeerde prijs aan de haal te gaan. Jelle en JJ bespreken de negentien kandidaten en geven kort hun mening over de games in kwestie. Ga er maar eens goed voor zitten, want de lijst is behoorlijk lang!

Wat is jullie mening over het niveau van de Nederlandse games afgelopen jaar? En kijken jullie ook zo uit naar Firstlook Festival? Laat je horen in de reacties onder ‘Stem nu op de beste Nederlandse game van 2017!’

Wil jij jou stem uitbrengen? Klik hier en breng je stem op jouw favoriete Nederlandse game van afgelopen jaar uit. Draag op deze manier je steentje bij aan de waardering die de desbetreffende ontwikkelaar volgens jou verdient!

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch