Menu Premium
Loading...

Steep Preview

10/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een sneeuwige sneeuwgame! Dat is het eerste wat bij Karim en Shelly opkomt wanneer ze het hebben over Steep! Samen glijden ze dan ook de bergen af op het kantoor van Ubisoft. Met wat obstakels onderweg beleven zij een winters avontuur en dat zie je allemaal in deze Steep Preview!

Steep is een open world extreme sports game die zich afspeelt in de bergen van de Alpen. In deze enorme wereld kun je niet alleen skiën, snowboarden en vette tricks doen, maar ook kun je in een wingsuit naar beneden vliegen of het rustig aan doen door te paragliden. Kortom: er is genoeg te beleven in deze winterse open world game van Ubisoft! Steep komt al bijna uit, namelijk op 2 december en komt dan uit voor PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ook zal er na de release een update verschijnen met een geheel nieuwe wereld, namelijk Alaska!

Wil jij nu weten wat Shelly en Karim van Steep vonden? Wie staat er op nummer één aan het eind van het Ubisoft event? En of ze nog terug gekomen uit de Utrechtse middle of nowhere? Dat kun je allemaal zien in deze Steep preview! En laat weten wat jij vindt van deze koude sneeuwerige sneeuw game in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch