Menu Premium
Loading...

De Steam Summer Sale gecheckt: hoe flikt Valve dit?

26/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We werden afgelopen maandag opeens overstroomd met vragen over de even befaamde als beruchte Steam Summer Sale. Welke aanbiedingen wij vet vonden, wat we zouden gaan halen in het winkeltje van Valve, dat soort werk. Dit zette JJ aan tot het maken van een kort item over dit fenomeen. Want zo mogen we de Steam Summer Sale inmiddels wel noemen. Ook op de redactie leidt deze week elke keer weer tot koortsachtig struinen over de pagina’s van Steam. En als dat hier zo is, dan geldt dat geheid ook voor de rest van het land. Vandaar dat we eens gaan kijken wat de Steam Summer Sale dit jaar biedt, maar ook hoe Valve dit flikt. Want GTA V voor twee tientjes, dat vind je nergens anders. En het is ook niet nodig ook. Voor drie tientjes rent iedereen immers ook naar de winkel. Check daarom het item ‘De Steam Summer Sale gecheckt: hoe flikt Valve dit?’

Ga je voor de bekende titels of de ‘hidden gems’?

Emiel is aangeschoven bij JJ en opent speciaal voor dit item zijn Steam-account. Binnen een paar minuten zit hij helemaal in de Summer Sale-vibe. De ene na de ander toptitel staat tegen enorme kortingen te koop. Gaat Emiel vooral op die bekende koopjes af of zoekt hij juist games die hij normaal niet zo snel full price zou gaan halen?

Steam Summer Sale in volle gang

En dan de belangrijkste vraag: waar doet Valve dit allemaal van? Want no way dat publishers dit soort bizarre kortingen uit eigen zak gaan betalen als de game gewoon nog full price in de winkels ligt. Of heeft Gabe Newell zo veel macht? Omdat Valve weinig openhartig over dit soort zaken is, hebben JJ en Emiel hier zo hun theorieën over. En die hoor je dus in het item ‘De Steam Summer Sale gecheckt: hoe flikt Valve dit?’, inclusief natuurlijk een shitload aan toffe games die voor bizarre prijzen in de shop staan. De Summer Sale duurt nog tot 5 juli. Ik zou op zeker eens gaan kijken als je een PC hebt.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch