Menu Premium
Loading...

Steam Deck OLED Review: Kopen, budgetbak of slopen?

02/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jasper en Koos zijn grote fans van de ‘handheld PC’s. De ROG Ally werd met belangstelling bekeken en beiden zijn inmiddels in het bezit van een Steam Deck OLED. Om dit nieuwe device van Valve te kunnen kopen, verkochten beiden hun gewone Steam Deck. Dat kaliber fans dus. Vanuit de community was veel vraag naar een hernieuwde kennismaking met het verbeterde apparaat. En zo aan het begin van 2024 geven we daar natuurlijk gehoor aan. Dat kostte ook helemaal geen moeite want Jasper en Koos praten maar wat graag over de nieuwe Steam Deck. Waarom ze dat zo graag doen, zie en hoor je in deze Steam Deck OLED review.

Steam Deck OLED Review: Handheld gaming zet opnieuw een stap vooruit

Zowel Jasper als Koos slepen hun Steam Deck vrijwel overal naar mee. In de trein, op vakantie, en ook thuis, het device van Valve is steeds meer hun platform of choice aan het worden. Vooral het gebruikersgemak (lekker op de bank gamen in plaats van achter het bureau) maakt het gamers-leven een stuk aantrekkelijker voor beiden. En veel games zien er door het wat kleinere scherm nog mooier en vooral intenser uit dan op het grote scherm. Is de ervaring op de Steam Deck OLED nog beter geworden? Je krijgt het antwoorden in deze video.

De batterijduur is verlengd

Een ander verbeterpunt ten opzichte van de gewone Steam Deck is de batterijduur. Die is verlengd. En dat is altijd fijn bij een device die je on the road wil gebruiken. Hoe lang kun je er op het nieuwe device mee doen? Zijn er nog andere aanpassingen gedaan ten opzichte van de gewone Steam Deck? Jasper en Koos zochten het uit en bespreken hun ervaringen in dit item.

De beelden van de vergelijking tussen de beide handhelds van Valve zijn van het YouTube kanaal FacTor of Games

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch