Menu Premium
Loading...

‘Giga prijsdaling State of Decay 2 komt door Xbox Game Pass’

26/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week heeft Microsofts Phil Spencer gespeecht bij de DICE Awards. Daar heeft Phil uitgelegd dat hij keihard geknokt heeft en dat Xbox nu aan een stijgende lijn is begonnen! Dit na een cultuur-switch, het kopen van diverse studio’s en natuurlijk de release van de Xbox One X. Maar dan verschijnt er toch weer een bericht met ‘negatief’ nieuws. In het Verenigd Koninkrijk hebben winkels namelijk de game State of Decay 2 in prijs verlaagd van £50 naar £24,99! Zelfs Amazon.co.uk! Wat betekent dit voor State of Decay 2? Of is dit een reactie op het nieuws dat deze game meteen te spelen is in Xbox Game Pass? JJ en Koos speculeren er op los!

“Microsoft blijft het probleemkindje in de Game-industrie”

State of Decay 2 zou het parade paardje moeten zijn voor de Xbox. Het is naast Sea of Thieves en Crackdown vrijwel de enige exclusive die Microsoft in huis heeft. Deze pittige prijsverlaging  van de pre-order lijkt Microsoft dus slecht uit te komen. Voor een tientje in de maand kan je deze drie grote titels ook al in de Xbox Game Pass krijgen. Waarom zou je deze triple A titels dan nog voor de volle mep halen? Wellicht is deze prijsverlaging een reactie van de retail op Xbox Game Pass.

Er is nog meer Xbox nieuws! Turok: Dinosaur Hunter en Turok 2: Seeds of Evil verschijnen 2 maart namelijk op de Xbox. Nightdive Studios heeft in 2015 en 2017 al een enhanced PC versie van de jaren ’90 game uitgebracht. Nu doen ze het kunstje dunnetjes over op de Xbox. Oorspronkelijk zijn beide games uitgekomen op de PC en de Nintendo 64. Verwacht dus geen grafisch hoogstandje, maar wel veel retro plezier! Dus wie zin heeft in Dino’s jagen en gemene zaadjes heeft mazzel met Microsoft.

Wat denken jullie? En gaan jullie State of Decay 2 kopen of schaf je dan toch liever Xbox Game Pass aan? Zijn jullie excited voor Turok? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch