Menu Premium
Loading...

Stardew Valley Review

17/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na diverse verzoeken, brieven en e-mails, hebben we naar jullie geluisterd, want Shelly en Karim zijn aan de slag gegaan met Stardew Valley. In eerste instantie lijkt dit een simpele 8-bit game, maar pas op! Als je eenmaal begint met spelen dan is stoppen geen optie meer. Zo kan Shelly op dit moment ook niet meer zonder deze game! In deze Stardew Valley Review kom jij erachter wat het nou zo verslavend maakt!

Stardew Valley is een country-life RPG, waarin je een nieuw leven begint op een boerderij. Je overleeft door gewassen te verbouwen en verkopen. Met dit geld kun je dan weer duurdere gewassen kopen, maar ook dieren die ervoor zorgen dat je meer geld verdient. Naast het verdienen van geld kun je vrienden gaan maken, die jou weer kunnen helpen met jouw doel. Zo is er een blacksmith te vinden, die items voor jou kan maken. Ben je het zat om gewassen te verbouwen en vrienden te maken? Dan kan je er voor kiezen om lekker relaxt te gaan vissen. Dit alles doe je door de vier seizoenen heen. Het is dus belangrijk dat je een goede tactiek gebruikt, want elk seizoen heeft voor- en nadelen!

Heb jij de game al gespeeld of ben je na het bekijken van de review zo enthousiast geworden dat je de game gaat spelen? Laat het ons weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch