Menu Premium
Loading...

Starcraft is jarig en een pilsje pakken met Pikachu in het Pokémon Café

07/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is deze week twintig jaar geleden dat Blizzard kwam met Starcraft! Misschien wel de beste RTS ooit! In ieder geval de oer Esports titel waar het ooit allemaal mee begon. Zonder Star- en Warcraft geen League of Legends toernooien zeker niet het torenhoge prijzengeld in DOTA 2. Tijd voor een feestje dus! JJ neemt ons mee langs alle cadeautjes waarmee Blizzard komt ter ere van dit Jubileum. Daarnaast is er weer een nieuw café geopend in Japan met een Pokémon thema. Zou er ruimte zijn voor een Pokémon café in Nederland?

Blizzard trakteert met Starcraft content in al zijn games!

Vanaf 6 maart strooit Blizzard met Starcraft geschenken! In StarCraft: Remastered spat de nostalgie nog meer van je scherm met de anniversary UI skin. Bij Starcraft 2 krijgt men van elk ras een eigen UI skin en een verse portrait en decal. Met Overwatch kan je Widowmaker is een nieuw Kerrigan pakje hijsen. Daarnaast strooit Blizzard met huisdieren. In Diablo 3 kan je rondwandelen met een heuse battlecruiser en in World of Warcraft met de Zergling, Grunty, Mini Thor, Baneling of Zeradar. Naast alle cadeautjes komt Blizzard ook met een anniversary stream op 30 en 31 maart. Hebben jullie één keer een Koreaan verslagen in de oorspronkelijke Starcraft? Spelen jullie StarCraft 2? Drop het in de comments!

Pokémon café

Iedereen en zijn moeder heeft wel eens een Pokémon gevangen in Pokémon Go. Iedere dag stonden honderden mensen klaar in Kijkduin om balletjes te gooien en eitjes uit te broeden. Pokémon is groot in ons koude kikkerlandje! Maar is het groot genoeg dat er animo is voor een Pokémon café? In Tokyo waren er al een paar tijdelijke cafés opgedoken en na dat succes is er eindelijk een vaste plek voor de Pokéfans. Dus heb je binnenkort een trip gepland naar Japan en heb je Farfetch’d nog niet gevangen? Nu kan het vanaf een barkruk met een koud biertje. Zouden jullie naar een Pokébar gaan? of heb je liever een andere game kroeg? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch