Menu Premium
Loading...

StarCraft II: Heart of the Swarm Review

16/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

StarCraft II staat voor velen bovenaan de ranglijst als het gaat om de beste Real-Time Strategy game. In deze sci-fi game ga je de strijd aan met of tegen de Terrans, de Zerg en de Protoss. Iets wat plat gezegd te verdelen is als de mens (Terrans), de alien bugs (Zerg) en de technologisch gevorderde aliens (Protoss). Maar StarCraft II: Heart of the Swarm geeft je een verhaallijn dat dit keer draait om de Zerg. Hoe dat bevallen is, zie je in de StarCraft II: Heart of the Swarm Review.

Sarah Kerrigan is voor de fans geen onbekende. Na haar verschijning in het eerste deel is het nodige veranderd aan deze vrouw. Inmiddels in StarCraft II: Heart of the Swarm is ze niet langer de vrouw die het ooit was. Zij is de leider van de Zerg geworden. Nu kun je met haar en de Zerg de strijd aangaan in het StarCraft universum. Iets wat haast niet mis kan gaan dankzij Blizzard.

Naast het verhaal dat je met Sarah doorloopt, krijg je ook te maken met nieuwe toevoegingen aan de units die je onder controle hebt. Iets wat vernieuwend is, maar ook de nodige finetuning vraagt. StarCraft II: Wings of Liberty staat namelijk bekend om zijn enorm goede balans. Dit moet uiteraard zo moet blijven, ondanks de nieuwe units.

Er wordt dus al lange tijd naar uitgekeken en het is dan ook eindelijk zo ver. De expansion van StarCraft II: Wings of Liberty, namelijk StarCraft II: Heart of the Swarm, is hier. Is dit jouw voorjaarstopper of laat je hem aan je voorbij gaan? Boris en Steven hebben in ieder geval met Sarah Kerrigan gespeeld en gaan je er alles over vertellen in de StarCraft II: Heart of the Swarm Review.StarCraft II: Heart of the Swarm Review

Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment
Uitgever: Blizzard Entertainment
Platform : PC

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch