Menu Premium
Loading...

Star Wars: The Rise of Skywalker Review

18/12/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor de kerst op de taart van veel Star Wars-liefhebbers. Na The Mandalorian en Star Wars Jedi: Fallen Order komen vanaf deze week ook film-liefhebbers aan hun jaarlijkse Star Wars trekken. Star Wars The Rise of Skywalker is vanaf deze week in de bioscoop te bezichtigen en zal ergens volgend jaar op Disney+ te zien zijn. Koos en Jelle hebben de film gezien en besproken of dit een goed einde is van de saga.

The Rise of Skywalker

Is de afronding van deze saga. Een saga gedomineerd door Rey en haar zoektocht naar van alles en nog wat. Haar verleden en haar vader en moeder zouden zo maar eens duidelijk kunnen worden, net zoals de matchup vs the dark side-versie van Rey. Hoe zal dat aflopen? Hoe gaat de connectie tussen haar en Kylo Ren zich ontwikkelen? De kans is redelijk groot dat al deze antwoorden in deze film, geregisseerd door J.J. Abrams, beantwoord worden. Maar…

Spoilers

Het aantal spoilers in deze discussie valt mee, maar er zijn en wel degelijk een paar. De eerst pak m beet 35 minuten zijn spoiler-vrij, maar daarna gaat het verhaal, de gevolgen en alles wat daarbij komt kijken besproken worden. Hierbij wordt de film vooral vergeleken met de vorige Star Wars film en wat The Rise of Skywalker beter of niet beter doet. Dus: de eerst 35 minuten spoiler free, daarna: spoiler alert!

Wat vindt jij van de film als je Jelle en Koos zo hoort? Was dit de beste film van de trilogie? Ben jij tevreden met de afloop van de saga? En als je nog naar de film gaat: wat zijn je verwachtingen? Laat het weten in de comments hieronder en deel je meningen, gedachten, verwachtte verhaallijn en mogelijk einde met anderen. Maar let ook hier op spoilers, want die komen in de comments ook geheid langs.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch