Menu Premium
Loading...

Star Wars The Last Jedi valt tegen: “Verwachtingen niet waargemaakt”

14/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Star Wars The Last Jedi hype! De redactie is, net als de rest van popculture-minnend Nederland, in de ban van Star Wars Episode VIII: The Last Jedi. Zoals bekend heeft Koos al maanden zijn kaartjes binnen. Naar eigen zeggen wacht hij al dik twee jaar lang op de film. The Force Awakens ligt alweer even achter ons. Toen de film in december 2015 eindelijk te zien was, waren de meeste media lovend. Later heeft de film met terugwerkende kracht kritiek te verwerken gekregen. De hype is in ieder geval nog altijd springlevend en Koos zit al maanden te wippen op zijn stoel, in afwachting van het moment dat hij de Blammo-redactie mag verlaten om naar de bios te snellen. Benieuwd naar zijn eerste indruk? Star Wars The Last Jedi valt tegen: “Verwachtingen niet waargemaakt!”

Is Star Wars The Last Jedi net zo goed als Koos hoopt?

In dit item zie je de reis van Koos op weg naar de bios in Amsterdam Zuid-Oost. De spanning is van zijn gezicht af te lezen. Het lange wachten moet ook niet onderschat worden. Koos is al dik twee jaar lang bijna dagelijks aan het speculeren over theorieën. Vrijwel iedere theory video op YouTube is hem inmiddels bekend. We gunnen hem dan ook van harte dat zijn astronomisch hoge verwachting wordt waargemaakt. Tegelijkertijd moet Koos ook beseffen dat de film in gaan met een dergelijk verwachting, een groot risico op teleurstelling met zich meebrengt.

Koos gaat in dit item bekijken of het onvoorwaardelijke vertrouwen van Disney in Rian Johnson terecht is. De regisseur heeft afgezien van de rol als regisseur van de laatste film van deze huidige trilogie. In plaats hiervan wordt Johnson de ‘man in charge’ bij de nieuwe trilogie. Ben je benieuwd naar de eerste, SPOILER-LOZE reactie van Koos? Check nu ‘Koos naar de bios voor Star Wars The Last Jedi valt tegen: “Verwachtingen niet waargemaakt!’

Dit is de eerste impressie van Koos. Later volgt uiteraard nog een volwaardige in-depth review voor de Premiumleden.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch