Menu Premium
Loading...

Star Wars The Last Jedi In-Depth Review

18/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen week kon je als Premium baas al zien hoe Koos op de vroege ochtend naar de studio trok om Star Wars The Last Jedi te checken. De misschien wel grootste Star Wars-fan van de redactie kwam wat verward uit de bioscoop. Het woord ‘teleurstelling’ viel. Dit zorgde voor ophef in de comments. Feit is echter dat ook dik een week na de officiĆ«le release, de meningen over de kwaliteit van de film verdeeld zijn. Zodoende komen we op Gamekings.tv met een uitgebreide in-depth review van Star Wars The Last Jedi. Benieuwd naar het oordeel van de Gamekings? Check nu de Star Wars The Last Jedi In-Depth Review!

Star Wars The Last Jedi: verdeelde meningen

Voor deze review zijn Shelly, Melle, Kevin en Koos de studio ingedoken. De een is wat fanatieker in het supporten van de franchise dan de ander, maar voor een review als deze is dat uiteraard geen enkel probleem. The Force Awakens ligt alweer even achter ons. Toen de film in december 2015 eindelijk te zien was, waren de meeste media lovend. Later heeft de film met terugwerkende kracht kritiek te verwerken gekregen. De hype is in ieder geval nog altijd springlevend en op het internet wordt er volop gediscussieerd. Wij van Gamekings voegen ons bij deze bij de groep. We zijn blij met de aanwezigheid van Melle. De Gamekings-veteraan is opgegroeid met de franchise en heeft bovendien bovengemiddelde interesse in films in het algemeen. In deze review gaat hij in discussie met Koos en Kevin. Vorig jaar kwam rond deze tijd Rogue One: A Star Wars Story uit. Check hier de review van destijds. Het is duidelijk dat The Last Jedi veel teweegbrengt. Uiteraard heeft dit te maken met de grote emotionele waarde die de franchise oproept.

Hebben jullie Star Wars The Last Jedi al gezien? Zo ja, wat vond je ervan? Laat je horen in de comments onder deze Star Wars The Last Jedi In-Depth Review!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch