Menu Premium
Loading...

Star Wars: Squadron Premium Review: ‘Mijn droom komt eindelijk uit’

06/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een nieuwe Star Wars game op de markt! Van EA. En dan weet je dat het alle kanten op kan gaan. Na het goed ontvangende Jedi: Fallen Order hoopt EA de lijn van sterke Star Wars titels voort te zetten met Star Wars Squadrons. In Squadrons ben je geen soldier die strijd aangaat op planeten zoals Hoth of Endor. Dit keer ben je een pilot voor The Empire of voor The New Republic. Hoe vonden Koos en Daan deze uitdaging in de allernieuwste Star Wars game? Je ziet en hoort het in de Star Wars: Squadrons Premium Review!

Is Star Wars Squadrons een stap in de juiste richting?

We weten allemaal dat EA niet bepaald de beste Star Wars games heeft uitgebracht. Pas met Jedi: Fallen Order, 6 jaar nadat EA de exclusieve rechten op Star Wars games verkreeg, wist EA een Star Wars game zonder controversie uit te brengen. In Star Wars Squadrons pakt EA het echter totaal anders aan dan ik Jedi: Fallen Order. Weet EA met deze keuze ook te overtuigen?

Even wat anders

Met de Battlefront-games heb je al een klein voorproefje gekregen wat betreft space battles, maar Squadrons zet de Space Battles echt helemaal op de voorgrond. In Squadrons ben je namelijk een pilot voor The Empire of The New Republic. Dit in tegenstelling tot de voorgaande EA Star Wars games waarin je voornamelijk een soldier of een Jedi/Sith was. Het is al even geleden dat de schepen het belangrijkste onderdeel waren in een Star Wars game. Zo had je in de jaren 90 Star Wars: Tie Fighter en Star Wars Rogue Squadron om er een paar op te noemen. Maar over het algemeen worden de Jedi, Sith of de soldaten gebruikt om te besturen in een game. Was het lange wachten op een space battle focused Star Wars game het waard? Koos en Daan vertellen het je in de Star Wars : Squadrons Premium Review!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch