Menu Premium
Loading...

‘EA mogelijk bezig met een open world Star Wars game’

02/04/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal maanden terug bereikte ons het best wel schokkende bericht dat EA Visceral Studios gesloten had. Het schokkende zat hem niet in het feit dat een studio gesloten werd, dat gebeurt helaas best wel vaak in deze tijd. Maar deze studio was wel verantwoordelijk voor een aantal behoorlijk populaire en commerciƫle gezonde games zoals de Dead Space-serie. En toch ging de deur daar dus hard in het slot. Terwijl ze bezig waren met een Star Wars singleplayer avontuur. Die dus voor de eeuwigheid in de virtuele prullenbak geflikkerd is. Of toch niet.

Is EA op zoek naar een Star Wars Destiny kloon?

Want opeens dook daar het gerucht op dat EA de game toch weer had opgepakt en de data aan het om turnen was naar een online sandbox game. Hoe dan? En waar komt dit gerucht vandaan en zit er wel enige waarheid in? Het zou wel erg apart zijn aangezien EA onlangs nog aangaf dat de game niet gekilled was omdat de singleplayer aanpak niet bepaald goed viel bij het hoofdkantoor en ze liever een Destiny-achtige kloon zouden zien. De game zou gewoon in zijn totaal niet goed genoeg zijn.

JJ heeft het een en ander uitgezocht.en vertelt je er over in deze GK Daily. Daarnaast wil hij ook wat kwijt over de perceptie die bij gamers leeft over het reilen en zeilen van EA. Want de publisher is de laatste tijd wel erg de kop van jut in de community. En veel mensen voorspellen al dat de tijden van de grootmacht voorbij zijn. Maar is dat ook zo? Zijn daar bewijzen, cijfers en argumenten voor? Ook daar is JJ in gedoken en het resutaat van deze speuractie zal velen mogelijk verbazen. Reden genoeg om deze GK Daily”Is EA bezig met een Star Wars open world game” te checken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch