Menu Premium
Loading...

Star Wars Episode VIII: The Last Jedi Trailer door de ogen van Emiel

10/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Star Wars-hype is weer volledig gaande! De trailer van Star Wars Episode VIII: The Last Jedi dropte maandag en heeft voor flink wat opschudding gezorgd op het internet. Star Wars-content is natuurlijk altijd een druppel op een gloeiende plaat, maar deze trailer bracht fans daadwerkelijk nieuwe footage om over te fantaseren en discussiƫren. Steven en Emiel leven eveneens toe naar december, wanneer de release date van de nieuwe Star Wars-film gepland staat. Emiel heeft de trailer gekeken en Steven de studio mee ingetrokken voor wat ouderwetse nerd talk. Check nu Star Wars Episode VIII: The Last Jedi Trailer door de ogen van Emiel!

Emiel heeft zich opgeofferd

SPOILER ALERT! Wanneer je als een onbevlekt blad de bioscoop in wil duiken in december, dien je dit item aan je voorbij te laten gaan. Dit voornemen wordt gekoesterd door Steven, die de trailer dan ook heeft overgeslagen. De Gamekings-veteraan laat echter geen mogelijkheid onbenut om te kunnen lullen over een van zijn jeugdliefdes. Ook Emiel was voornemens de nieuwe beelden aan zich voorbij te laten gaan, maar for the sake of good content heeft de indie-man van de redactie toch maar toegegeven aan de hype. In dit item krijg je als kijker de trailer te zien. De heren gaan vervolgens hun zegje doen, zonder hierbij spoilers te droppen.

Wat is jullie gevoel bij de nieuwe trailer van Star War Episode VIII: The Last Jedi? Waren jullie net zo enthousiast als velen anderen? En wat zijn jullie gedachten bij de voornemens van Steven en Emiel? Mijden jullie ook al het promotiemateriaal rondom de nieuwe film? Laat je horen in de comments onder Star Wars Episode VIII: The Last Jedi Trailer door de ogen van Emiel!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch