Menu Premium
Loading...

Star Wars Episode VIII: The Last Jedi Trailer door de ogen van Emiel

Google Plus Emiel Kampen
Google Plus Steven Saunders
10/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Star Wars-hype is weer volledig gaande! De trailer van Star Wars Episode VIII: The Last Jedi dropte maandag en heeft voor flink wat opschudding gezorgd op het internet. Star Wars-content is natuurlijk altijd een druppel op een gloeiende plaat, maar deze trailer bracht fans daadwerkelijk nieuwe footage om over te fantaseren en discussiëren. Steven en Emiel leven eveneens toe naar december, wanneer de release date van de nieuwe Star Wars-film gepland staat. Emiel heeft de trailer gekeken en Steven de studio mee ingetrokken voor wat ouderwetse nerd talk. Check nu Star Wars Episode VIII: The Last Jedi Trailer door de ogen van Emiel!

Emiel heeft zich opgeofferd

SPOILER ALERT! Wanneer je als een onbevlekt blad de bioscoop in wil duiken in december, dien je dit item aan je voorbij te laten gaan. Dit voornemen wordt gekoesterd door Steven, die de trailer dan ook heeft overgeslagen. De Gamekings-veteraan laat echter geen mogelijkheid onbenut om te kunnen lullen over een van zijn jeugdliefdes. Ook Emiel was voornemens de nieuwe beelden aan zich voorbij te laten gaan, maar for the sake of good content heeft de indie-man van de redactie toch maar toegegeven aan de hype. In dit item krijg je als kijker de trailer te zien. De heren gaan vervolgens hun zegje doen, zonder hierbij spoilers te droppen.

Wat is jullie gevoel bij de nieuwe trailer van Star War Episode VIII: The Last Jedi? Waren jullie net zo enthousiast als velen anderen? En wat zijn jullie gedachten bij de voornemens van Steven en Emiel? Mijden jullie ook al het promotiemateriaal rondom de nieuwe film? Laat je horen in de comments onder Star Wars Episode VIII: The Last Jedi Trailer door de ogen van Emiel!

Loading...
 • Harry Nak

  Ho Lee Fuk wat een vette trailer.

 • CellarDoor

  Ik was echt verbaasd hoeveel dingen ze lieten zien. Ook al zitten er duidelijke misdirections in hoe sommige scenes na elkaar worden gecut, dan nog zien we een hoop plotpoints voorbijkomen, vooral waar de characters zich bevinden. Hopelijk zijn dit vooral dingen uit de eerste helft van de film, en hebben ze ons nog meer om de tuin geleid dan we al denken.

  Cinematografisch was het wel echt een pareltje, vooral die closeup in de scene met Fynn en ‘Silver Trooper’ kan zo als poster de deur uit. Muziek was eerst even wennen maar na een paar keer kijken past het voortreffelijk. Dat wordt een leuk avondje bioscoop.

 • Mathijs Verhagen
 • Uther Pendragon

  Ja, ik heb de trailer gekeken en ik ben het in december vast al weer vergeten. Ben niet een mega star wars fan, maar wil hem wel in de bioscoop gaan zien. Wat ik zag in de trailer zag er tenminste goed uit!

 • Gekke

  Jongens, komt er ook nog een item over Blade Runner 2049? Man man man wat is die film goed zeg.

  • Gekke

   De nieuwe star wars trailer vond ik trouwens wel okee. Ik ga sowieso naar de bioscoop tegen die tijd, maar ben toch een stukje minder hyped dan bij The Force Awakens

  • Tijl Van de Velde

   Blade Runner 2049 was een BOM. Zeer competent gemaakt met liefde & respect voor het origineel.

   • mima kake

    Ben benieuwd ik ga hem morgen zien. 😉

    • Tijl Van de Velde

     Wat vond je uiteindelijk van Blade Runner 2049 mima kake?

     • mima kake

      Eindelijk een film waar een shot langer duurt dan een halve seconde.
      Ik heb wel dat het begin iets korter had gekund. Het werd op een gegeven moment wel erg veel van punt A naar B verplaatsen.
      Maar toch, de wereld zag er zeer fijn uit en ik heb mij er heerlijk mee vermaakt.
      Ik ga hem zeker nog eens een keer kijken.

     • Tijl Van de Velde

      Mooi mooi & fijn om te horen dat je er van genoten hebt.

     • mima kake

      En jij wat vond jij er van?

     • Tijl Van de Velde

      Ik vond de film anno 2017 zeer competent gemaakt met liefde & respect voor het origineel. Het grootste minpunt was de rol van Jared Leto. Iets te veel method-acting, en niet genoeg uitgediept. Los van dat wens ik de film zeker zo snel mogelijk opnieuw te bekijken, in iets andere omstandigheden.

     • mima kake

      Ik noem het eerder over acting dan method acting wat de heer Leto deed. 🙂
      En ik was erg verrast door Sylvia Hoeks. 1 van de betere performances in de film wat mij betreft.

     • Tijl Van de Velde

      Wel, ik kende de dame in kwestie niet maar dat ze beter kan acteren als Famke Janssen is een feit. Ze heeft ook een schattiger snoetje.

      🙂

 • Marco Spuyman

  Trailer door de ogen van Emiel? Dan moet je er niet iemand naast zetten die er niet over wil en kan praten (Met alle respect voor de keuze van Steven) dat hij hem niet wil zien natuurlijk!
  Nu een onderwerp zonder inhoud geworden.

 • ZurePruim

  Conclusie: Steven wil de trailer niet kijken. Emiel heeft dit wel gedaan. Of mis ik iets?

 • Boskeerl

  Vind dat Een helemaal niet teveel laten zien, waarschijnlijk worden we totaal op het verkeerde been gezet

  • Xavier Roemer

   Hier zijn ze in de regel niet zo goed in. Verder wordt juist het manipuleren nooit gewaardeerd. Kortom, ik denk dat Kylo Ren inderdaad zijn hand uitsteekt naar Rey. Maar of dit ook betekent dat Rey naar de darkside gaat (dit zou overigens wel ontzettend standaard zijn, dat wéér de laatste hoop zich aangetrokken zou voelen tot de darkside), of dat Kylo Ren juist meer naar de goede zijde gaat, weet je natuurlijk niet.

 • Tijl Van de Velde

  Deze trailer sloeg helemaal nergens op. Als dit Star Wars VIII moet voorstellen dan is de franchise dood en begraven. Het ziet er al even erg uit als Star Wars I, II & III.

  • Xavier Roemer

   Ik weet niet of het eerlijk is om te stellen dat ze op basis van deze trailer al aangetoond hebben dat het niets is.

   Sowieso worden die prequels te veel afgezeken. Nee, het zijn geen hoogwaardige films, maar dat waren de eerste films ook niet. Dat is vooral jeugdsentiment. En Rogue One was gewoon ok (niet super) en The Force Awakens was zo ongeveer het meest inspiratieloze deel van allemaal, maar moeten we allemaal per se tof vinden omdat het Star Wars terug bracht op een manier die mensen zich konden herinneren. Dit terwijl ze in werkelijkheid een ontzettende herhaling van zetten lieten zien.

 • dre

  Aangezien mijn andere account niet gedeblokkeerd is Koos. Dan maar vanaf nu via deze reageren.

  Over Star Wars snap niet wat mensen der vet en tof aan vinden.

  • Tijl Van de Velde

   Vertel me dan eens wat jij tof vind dre.

   • dre

    Qua filmseries en tv series heb ik niet echt een voorkeur.

    • Xavier Roemer

     Je zegt over Star Wars, dat je niet snapt wat mensen er tof aan vinden. Dit terwijl het een zeer grote franchise is, waarvan alle elementen toch wel bekend zijn. Dàt is wat mensen aantrekt.

     Tijl vraag wat jij dan tof vindt. Je kan dan niet echt zeggen dat je niet bepaald een voorkeur hebt. Er is toch iets dat je leuk vind? Of denk je dat mensen die Star Wars leuk vinden, alleen Star Wars leuk vinden?

     Noem eens iets waar jij op zit te wachten of waar jij wel een extra gevoel bij hebt? Gewoon uit interesse die we in jou hebben? Je suggereert met je eerste post immers dat er wel wat is dat je leuk vind. Of is er helemaal niets waar jij een dergelijk gevoel bij kan hebben en is dat waar je misschien op doelt? Kan me eigenlijk moeilijk voorstellen dat er gamers zijn die een dergelijke sympathie voor een bepaald iets ontberen…

     • dre

      Als het over series en films gaat wat ik zeg heb. Bijvoorbeeld een penoza vind ik een erg toffe serie. Maar films heb nooit echt een film serie gehad. Ik kijk in de bios echt films waarvan ik denk dit is leuk. En over games. Games heb ik genoeg waar ik echt naar uitkijk bijvoorbeeld Mario odyssey, Prime 4 rdr2, God of war, Detroit became Human, Spider-Man. Maar op filmgebied en serie gebied heb ik dat minder

    • Tijl Van de Velde

     Begrijpen wie begrijpen kan maar wat je niet snapt kan je in se ook niet begrijpen.

    • Boskeerl

     Penoza wat een hoerig slecht seizoen

  • strafefox

   Star Wars kun je het beste zien als een modern sprookje: de klassieke strijd tussen goed en kwaad, een wereld waarin je je als kijker even kunt verliezen en zou willen dat je Luke Skywalker, Han Solo of Leia bent (of wie weet een Jawa). In feite zijn het ook in de kern kinderfilms, voor kinderen van 8 tot 88 zeg maar 🙂 en dat bedoel ik niet negatief!

   Dus als je een wat rationeler persoon bent en meer houdt van realisme, snappy dialogen, complexe verhalen/personages dan is Star Wars niet perse voor jou.

   Empire Strikes Back (2de Star Wars film die is gemaakt) is mijn absolutie favoriete film. Heeft deels ook te maken met nostalgie (ben opgegroeid in de jaren 80 met de originele action figures).
   Ook al weet ik hoe hij afloopt, kan ik me nog steeds helemaal inleven in de emoties van de personages en weet hij me nog steeds op verschillende vlakken te raken en dat is denk ik toch wel het magische van alle vormen van entertainment: het oproepen en triggeren van emoties, zodra een film/game dat op de juiste manier doet voor mij neem ik eventuele foutjes op de koop toe. Denk hierbij aan muziek: Het meest geniaal gecomponeerde of strak ingespeelde nummer hoeft niet perse je favoriet te zijn. Ik kan op een rationeel vlak genieten van een complex nummer maar dat kan niet tippen met een misschien wat simpeler nummer dat me puur emotioneel raakt.

 • Xavier Roemer

  Aangezien Emiel de trailer al gekeken heeft, bespreek de tailer dan per scene? En laat Steven er gewoon buiten als hij er niet over wil praten. Dit zijn van die dingen die hij effe tijdens brievenmaandag of een ander item kan melden. Òf iets dat in een premium item besproken kan worden, het wel of niet prijsgeven van bepaalde details in trailers of in een vroeg stadium van een verhaal.

  Max Landis (zoon van John) heeft in een Screenjunkies-item wel eens verteld dat hij met zijn moeder naar The Sixth Sense ging en ze aan hem vroeg of Bruce Willis’ karakter misschien dood was, waarmee de film voor hem verpest werd. Zijn moeder is een kostuumdesigner en let zodoende dus op de kleding. De kleding verandert kennelijk niet, waardoor ze dus uiteindelijk op die conclusie uit kwam. Was iets als het niet veranderen van die kleding dan een fout? Of gewoon logisch en iets waarover je moet accepteren dat bepaalde mensen door beroepsdeformatie niet van de film zullen kunnen genieten?

  Hoe dan ook, dit soort items kunnen interessant zijn als je daadwerkelijk op de content in gaat. Als we nu vragen om de trailer in een item te bespreken, zal het antwoord vanuit Gamekings zijn ‘hier is al een item over’. Maar in werkelijkheid is er helemaal geen item waarin de trailer besproken wordt.

 • Steez977

  SW Hyyyyype! 🙂

  • Tijl Van de Velde

   Get on the train!!!

 • PauluitOosterhout

  Ik denk niet dat er iets gespoiled word.
  Gezien de trailers en marketing campaign van de Star Wars films in het verleden, hebben ze nooit echt iets gespoiled. Ze kunnen scenes en gebeurtenissen zo knippen en plakken dat het volledig uit de context is en er dingen geïnsinueerd worden die er helemaal niet zijn.
  Ik vond het een mooie trailer en we gaan het in December zien of ze echt te ver zijn gegaan.

 • Chon Wang

  Age of Spoils tegenwoordig, en al die youtubers die in 15/30 minuten durende videos speculeren over een teaser van 30 sec of trailer van 2 min lol.

  @Steven en Emiel (Slightly;) off topic, hebben jullie Bladerunner 2049 al gezien? Gaan jullie? Psyched? Komt er snel een Filmkings item?
  Ik ben zo psyched en hoor/zie goede dingen over de film. Die shorts en anime waren gruwelijke appetisers.

  • Boskeerl

   Bladerunner is mijn film van 2017

 • allert bakker

  IK zal niet spoilen maar zoals ik de trailer heb gezien en vorig jaar al vermoede. Ga ik echt heel heel heeeeeeel erg teleurgesteld worden ik in nieuwe star wars delen. Die dan ook alle andere delen voor mij verpesten. Maar ik ga hem wel kijken en hopen dat wat ik denk dat het word niet gebeurd, maar het ligt er dik boven op dat het wel gebeurd (eigenlijk niet echt een keus). “sadface”

  • mima kake

   Ik vrees met je mee. 😉

  • Puk Plet

   Het ziet er heel vet uit, maar het zijn stiekem hele slechte films met weinig diepgang en in zekere zin matige acteurs.
   Als je de titel Star Wars zou wisselen met Valerian and the City of a Thousand Planets zou niemand naar de film gaan.

 • Kane888

  Als ik iemand echt een slechte k*t acteur vind dan is het wel Adam Driver…. zucht……. En al helemaal als villain, ik vind David Schwimmer nog meer intimideren…

  • Boskeerl

   Lucky Logan niet gezien ?

 • mima kake

  Ik was niet echt onder de indruk van de trailer.
  Typisch een disney film, Live action en animatie in 1 film. 🙂

  • Harry

   Maar de liedjes zijn wel goed? ?let it go, let it goohoo?

 • Puk Plet

  Ik kijk normaal altijd alleen de teaser en eerste trailer van een film juist om onbevooroordeeld naar de bios te gaan en je te laten verrassen. In veel trailers wordt de hele verhaallijn uitgezet en hoef je bijna de film niet meer te zien.

  Deze trailer was wel goed maar ook hier wordt te veel laten zien wat toch wel jammer is. Dit beïnvloedt niet of ik naar de bioscoop ga of niet, ik pak sowieso altijd de eerste voorstelling op donderdag waardoor ik geen referentie heb. Dat is toch altijd wel leuk.

 • Emiel van Daele

  De trailer spoilde helemaal niets. De waarschuwing van de regisseur is een slim trucje om de hardcore fans op het verkeerde been te zetten. De trailer is zo genipt dat bepaalde dialogen onder bepaalde scenes zitten waardoor je denkt te weten wat er gebeurd maar realiseer je een ding: “This is not going to go as you think!”

  • Plaph

   ik heb er een hard hoofd in, deel 1 was ook gewoon een remake van a last hope. Ik zie disney er niet voor aan om risico’s te nemen, ze gaan gewoon voor safe

   • Plaph

    a new hope bedoelde ik uiteraard…dom

 • Nipponsei

  De trailer was super vet, het spoilde niet echt veel. Alleen als je in depth de trailer gaat analyseren kun je wat hints van de verhaallijn eruit vissen. Verder was de trailer vooral misleidend. De trailer was op zon manier in elkaar geflanst dat het net lijkt alsof bepaalde dingen gebeuren met bepaalde karakters maar in de daadwerkelijke film zal het hoogst waarschijnlijk anders zijn.

 • TheOne

  Ik krijg er een soort remake van te empire strikes back gevoel bij (en het vorige deel was eigenlijk ook al een soort remake). Wat dat betreft zie ik liever een Rogue One, wat toch wat meer iets nieuws doet binnen het star wars universum ..

  Verder denk ik dat als al deze fragmenten ook echt in de film zitten, je film ervaring redelijk ge-spoild is, want je weet gewoon dat bepaalde cruciale dingen gaan gebeuren, met als gevolg dat je die scenes gaat proberen te plaatsen als je de film kijkt.

 • Michael

  Iemand nog tips voor een bios richting Noord-Holland/Utrecht waar ze hem gewoon in 2D of IMAX oid draaien.
  Ik zie helaas alleen nog maar 3D voorstellingen… :S

  • jefmode079

   Ik heb tzelfde kan geen 3d zien, dus ik moet altijd van Zoetermeer naar de pathe in gouda

 • Spud82

  In plaats van een muffe Disneyfilm-trailer niét kijken en daar een item over maken, zou je ook gewoon naar blade runner kunnen gaan…

  • Boskeerl

   Aaaah Blade Runner, ga deze week voor de 2e keer wat een heerlijke film. Lang geleden dat ik zo’n instant classic heb gezien

 • Jaapie18

  Het blijft te kiddy jammer genoeg.

 • Marthijn

  Haha jullie trappen in het trucje van de regisseur. De trailer spoilt helemaal niets. Het is om het publiek (hard core en newbies) op het verkeerde been te zetten. Star Wars 8 (ja ik blijf wel gewoon nummeren) will go, not the way as you think it will go…
  Ben wel benieuwd naar de ESB – scene waarin een karakter uitspreekt wie zijn familielid is.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord