Menu Premium
Loading...

Star Wars: Battlefront II Beta Review: Kan EA zich revancheren?

10/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe trailer van Star Wars: The Last Jedi is op de redactie ingeslagen als een bom. Zoals menig Gamekings-kijker weet zijn sommigen op de redactie bezeten van de science fiction franchise. Steven en Boris gelden als de prominenten van deze groep. Het duo is letterlijk opgegroeid met de franchise. Zoals je vorig jaar in de review van Rogue One: A Star Wars Story hebt kunnen zien, is de serie voor beide heren meer dan zomaar een reeks aan toffe films. Alle aandacht voor de achtste Star Wars-film ten spijt, Boris en Steven blijven gamers in hart en nieren. Dit najaar is er een nieuwe Star Wars-game op komst. De Gamekings hebben de beta kunnen checken. Beluister hun ongezouten mening in deze Star Wars Battlefront II Beta Review: Kan EA zich revancheren?”

Worden de heren blij van de beta?

Electronic Arts kwam in 2015 met de eerste Star Wars: Battlefront. De verwachtingen waren vooraf hooggespannen voor de nieuwe shooter-franchise. Toen de game eenmaal uit kwam, was de community hard in zijn oordeel. Mensen zagen de game als een goedkope manier van EA om de Star Wars-franchise te gebruiken voor hun eigen gewin. Op zich is het gebruikelijk voor een commercieel bedrijf om te allen tijde het winstoogmerk in acht te nemen. Bij Star Wars: Battlefront werd dit echter niet gepikt door de community. Het commerciële resultaat was echter wel rooskleurig, waardoor de uitgever toch heeft besloten met een sequel te komen. Boris was in zijn  review van de eerste Star Wars: Battlefront ongekend kritisch. De Kale B sloot zich aan bij de criticasters en maakte de game met de grond gelijk. Boris heeft niettemin zijn zinnen verzet en is aan de slag gegaan met de beta van Star Wars: Battlefront II.

Hoe kijken jullie terug op de eerste Star Wars: Battlefront? Was je net zo negatief als het gros van de community? Of ben jij een andere mening toegedaan? Laat je horen in de comments onder deze Star Wars Battlefront II Beta Review: Kan EA zich revancheren?

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch