Menu Premium
Loading...

Stage-item Gamekings als gamecharacter

06/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elke stagiair die zijn eerste stapjes zet op de redactie komt vaak met een verplichting vanuit school om aan een eigen opdracht te werken. Waar het vaak niet meer dan een verplicht nummertje is om die gewilde studiepunten binnen te harken, is er af en toe een opdracht bij die toch wel heel bijzonder is en een eervolle plek op de website krijgt. Zo ook bij dit project van Marvin Witlox. Om aan zijn school te bewijzen wat hij heeft geleerd, heeft hij er voor gekozen om een uniek item te maken wat anders is dan wat je gewend bent op de site. Een item waarin elk aspect door Marvin zelf is verzorgd. Ben je benieuwd naar het resultaat hiervan? Dan check je snel dit ‘stage-item Gamekings als gamecharacter’.

Maar je bent nu waarschijnlijk benieuwd naar wat Marvin heeft gedaan om deze eervolle plek op de site te verdienen. Waar het op Gamekings.tv vaak draait om het nieuws rondom alles in de gamewereld, heeft Marvin een andere richting gezocht. Waar je vaak je favoriete presentatoren hoort praten over hun mening over games, leer je ze al beter kennen door Gamekings Extra. Toch leer je ook hier niet altijd wat je wil weten van de presentatoren. Zo was Marvin benieuwd naar hoe de presentatoren hun plek voor de camera hebben verkregen en hoe ging het proces door de jaren heen? Wat was hun eerste review of preview en hoe kijken ze nu aan tegen deze game? Er zijn zo genoeg vragen voor de presentatoren, maar er zit een addertje onder het gras. Wat is nu echt het doel van al zijn vragen in het ‘stage-item Gamekings als gamecharacter’?

De belangrijkste vraag, die stiekem tussen alle andere vragen door kwam, was de vraag naar het favoriete personage van de presentatoren. Wat er met deze informatie is gedaan, maakt het item zo bijzonder. Er wordt dan wel veel gesproken over games door de mannen van Gamekings, maar ze zijn nog nooit omgetoverd tot hun favoriete personage in een poster. Iets waar verandering in is gekomen door Marvin. Het resultaat gaat hij je zelf laten zien in het ‘stage-item Gamekings als gamecharacter’.

En mocht jij deze poster graag willen hebben, dan kun je de poster van Marvin hier downloaden!

Stage-item Gamekings als gamecharacter

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch