Menu Premium
Loading...

!@#$% over de Xbox Game Pass, Square Enix en Activision

15/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

!@#$% Activision, !@#$% Xbox, we zijn terug met de tweede editie van “!@#$%”. Het nieuwe concept waar wij sinds vorige week mee aan de slag zijn gegaan. Het is eigenlijk nog steeds het zelfde concept als “De Kwestie” Waarin Boris en JJ samen de discussie aangaan over de meest relevante nieuwtjes en onderwerpen. Ook deze week is er veel aan bod gekomen, ze hebben het deze keer over het XO18 event en de laatste gebeurtenissen van Square Enix en Activision. Heb jij ook zin om even lekker mee te luisteren naar wat de mannen allemaal te ranten hebben? Luister en kijk dan vooral even lekker mee!

Het gaat allemaal om de Game Pass

Microsoft heeft tijdens het XO18 event in Mexico City toch wel even laten weten aan hun spelers dat zij volledig bezig zijn met de Xbox Game Pass. Zo hadden wij graag wat nieuwtjes of teasers gezien van grote nieuwe games, of misschien zelfs iets over de nieuwe consoles. Maar helaas, dit was niet het geval. Naast alle gillende Mexicanen kregen we niet echt bepaald veel nieuwe toffe dingen te zien. Xbox had juist echt dit evenement nodig om zichzelf weer even terug op de kaart te zetten. Gaat het Xbox nog lukken om terug te komen?

Activision niet tevreden met Destiny 2

Activision heeft laten weten dat ze niet tevreden zijn met hoe de sales van Destiny 2 het doen. Activision heeft natuurlijk flink wat geld in deze franchise zitten pompen, en dan wil je ook dat deze het goed doet. Misschien is dat ook wel de reden dat je nu tot 18 november Destiny 2 gratis kunt downloaden. Er moet op een manier weer de playerbase terug gewonnen worden, misschien is dit wel de juiste oplossing geweest. Naast Destiny heeft Activision natuurlijk ook wat andere grote namen zoals Call of Duty, Sekiro en Spyro.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch