Menu Premium
Loading...

Sports Champions 2 Review

27/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zwapperen en zwaaien met je controller om een sport te simuleren kon al in Sports Champions. Nu kan je nog preciezer vijf nieuwe sporten spelen met de PlayStation Move in Sports Champions 2. Al kun er niet om heen, de game doet je toch al gauw erg denken aan Wii Sports. Of Sports Champions 2 zich toch weet te onderscheiden, en of Skate en JJ onder de indruk zijn, of juist absoluut niet zie je in de Sports Champions 2 Review.

Er zijn zes sporten die je kunt beoefenen in Sports Champions 2. Dat zijn golf, boksen, tennis, skiƫn, bowlen en boogschieten. Aangezien je al kon boogschieten in het eerste deel van de serie, kun je nu ook als een gek zwiepen met vijf nieuwe sporten.

Er is nog meer nieuws. Zo heeft een nieuwe mode, genaamd Party Play, zijn introductie gemaakt in de game. In deze mode neem je het op tegen vrienden en familie in een toernooi bestaande uit meerdere sporten. De game beschikt ‘gelukkig’ over “beginner friendly controls” waardoor ook je kleine zusje of je opa gemakkelijk de controller kan oppakken en mee doen. Sports Champions 2 levert dus, als het goed is, plezier op voor je hele familie.

Op 30 oktober verschijnt Sports Champions 2 voor de PlayStation 3. Of Skate en JJ de game aanraden om met je familie te spelen, hoor je in de Sports Champions 2 Review.

Ontwikkelaar: San Diego Studio, Zindagi Games
Uitgever: Sony Computer Entertainment Europe
Platform: PlayStation 3

Sports Champions 2 Review

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch