Menu Premium
Loading...

Splatoon: simpel vingerverven of een diepe shooter?

30/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Wii U heeft de komende tijd redelijk wat releases zoals Super Smash Bros., Hyrule Warriors en nog veel meer. Een van de titels die Nintendo ook binnenkort de markt op gooit is Splatoon. Skate en Pascal hebben alles lekker ondergekliederd in de game en hebben daardoor het antwoord op de volgende vraag voor je: “Splatoon: simpel vingerverven of een diepe shooter?”

Je zult misschien denken, een verfgame wat kan daar vet aan zijn? Nou deze game kan menig shooterfan nog wel eens gaan verrassen. Onder de kleurrijke en kiddy uitstraling zit een tactisch spel verborgen. Samen met je teammaten probeer je namelijk zoveel mogelijk van de wereld in jouw teamkleur te verven. Dat is niet alles, je neemt het op tegen een ander team met een andere kleur verf. Het is de bedoeling dat jij en jouw team de map het meeste onderkliederen om de match te winnen. Om het je tegenstander moeilijk te maken kun je ze onder splatteren met verf, waardoor ze opnieuw moeten spawnen en jij meer tijd hebt om je kleurrijke territorium af te bakenen. Zit er dan geen limiet op je ammunitie? Jawel, maar duik onder in je eigen kleur verf en je container wordt rustig aangevuld met verf om je weg te vervolgen.

Shooterfans Skate en Pascal hebben zich aan Splatoon gewaagd en zij kunnen je vertellen of Splatoon meer is dan zijn kiddy look en toegankelijke gameplay.

Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Platform: Wii U

Splatoon: simpel vingerverven of een diepe shooter

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch