Menu Premium
Loading...

Splatoon 3 Review: Kopen, budgetbak of slopen?

15/09/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een review van een exclusieve game voor de Switch. Counter-Strike met waterpistootjes, zo noemen we Splatoon op de redactie. Dat klinkt badinerend, maar je moet het meer zien als een uiting van verbazing. we weten vaak niet goed wat we met deze franchise moeten. Het oogt kiddy, maar de gameplay, skills en strategie die bij bij dit spel om de hoek komen kijken, zijn dat zeer zeker niet. Niet voor niet dat er een WK Splatoon is. Boris nam daarom de proef op de som. Is de game geschikt voor kids, of ligt de content qua uitdaging toch meer op het niveau van de (jong) volwassene? Plus natuurlijk de vraag of het spel goed is en dus een aanrader om te kopen? je ziet en hoort het allemaal in de Splatoon 3 review.

Splatoon 3 is voor ons een lastige game voor een review

Splatoon kwam uit in 2015 en was een groot succes op de wat minder succesvolle Wii U. Nintendo wilde een sterke shooter maken, maar wegblijven van het grove geweld wat je op de PlayStation en Xbox voorbij zag komen. de uitdagende en tactische gameplay van een teambased shooter werd daarom gekoppeld aan een kleurrijke wereld en kogels werden verf. de opvolger, Splatoon 2 verscheen op de Switch en nu is daar dan het derde deel, ook voor de hybride console van de Japanners.

Kopen, budgetbak of helemaal onder kliederen…

Het derde deel van Splatoon biedt een nieuwe singeplayer campaign, de extra modus Slijkslag en een aantal verbeteringen ten aanzien van de online battles. Natuurlijk zijn er ook nieuwe wapens en customization tools, maar is dat genoeg om de aanschaf van dit deel te verantwoorden als je deel 2 al hebt? Hoe verging het Boris tijdens het spelen? Spoot de confetti in het rond of spoot de frustratie juist uit zijn oren? je gaat het antwoord op al deze vragen zien en horen in de Splatoon 3 review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch