Menu Premium
Loading...

Science-fiction Special

18/05/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Prey is nu al een tijdje uit en deze story driven sci-fi game heeft een hoop gespreksstof aangewakkerd bij de game en movie buffs op de redactie. JJ heeft sci-fi liefhebbers David, Steven, Skate en Koos de studio ingetrokken om hun meningen te delen. Wat kan je verwachten? Nou, sowieso wordt er een diepere blik op het hele concept van sci-fi geworpen, zowel in games als in films. De mannen kunnen met recht levens- en ervaringsdeskundigen genoemd worden, misschien wel quasi-filosofen, want ze hebben een hoop kennis als het neerkomt op sci-fi films. Dit wil je niet missen. Misschien ook wel, maar dat moet je lekker zelf weten. Join helden David, Koos, Skate en Steven in deze Prey Sci-fi Special.

De grotere vraagstukken met betrekking tot sci-fi worden voorgelegd

Sci-fi is een breed begrip. Skate weet er alles van, maar dit keer ligt de focus vooral op ruimtereizen. Misschien ook niet, want de mannen hebben allemaal zo hun eigen mening over wat sci-fi precies definieert. Het kan alle kanten opgaan als je deze mannen laat strijden om hun gelijk te halen, dus zijn ze apart geïnterviewd om de sfeer vriendelijk te houden. Je weet hoe heet het kan worden als meningen botsen en iedereen door elkaar gaat praten. Good call JJ.

De grotere vraagstukken met betrekking tot sci-fi worden voorgelegd. Zoals: wat is belangrijker voor een goede sci-fi; een goed verhaal of mooie beelden? Welke vorm van sci-fi is het tofst? Is sci-fi de ideale setting voor games? Natuurlijk wordt er ook om een top-3 van favoriete sci-fi films gevraagd voor als je nog filmtips nodig hebt. Dennis is al weg, maar nu blijkt dat het hier zwermt van de Filmkings. Zoveel kennis, daar zeg je U tegen. Bereid je voor op een lesje in sci-fi van de redactie’s eigen humanoids David, Skate, Steven en Koos in de Prey Sci-fi Special!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch