Menu Premium
Loading...

Is mid range gaming laptop alternatief voor PC-gamer met kleine beurs?

31/03/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

De laptop van JJ, die uit 1476 stamt, is vrijwel aan het einde van zijn latijn. Als hij Word opstart, dan kan hij rustig gaan trainen, want pas bij thuiskomst is het programma opgestart. En dat werkt niet prettig. Hij zoekt dus een nieuwe laptop. Want een desktop, dat wil ie niet. Te groot, te duur en ook ietwat overbodig voor iemand die een PC vooral gebruikt om te werken. Maar af en toe gamen op een PC lijkt hem best tof. Hij is bijvoorbeeld gek op het RTS-genre, maar speelt dat al jaren niet meer, omdat hij dus een laptop uit 1476 heeft. Een gaming laptop lijkt het ideale device voor hem.

JJ is een eigenzinnige gast

Maar, ook hier is er weer een maar. JJ is nu eenmaal een eigenzinnige gast. Hij wil geen 1700 of 2000 of zelfs meer uitgeven aan een bakbeest van een gaming laptop. Zoveel speelt hij nu ook weer niet. 1300 euro is de goal. En hij zal vast niet de enige zijn. Maar wat krijg je daarvoor? Een laptop die de nieuwste games makkelijk aan kan, of een device wat alles alleen nog in low res draait? Want als dat zo is, dan haalt ie wel een budget bakkie en vergeet hij de RTS voor even. Of gaat ie voor Nvidia’s Geforce Now…

Kan een mid range gaming laptop Doom Eternal aan

Om dit allemaal uit te vinden, gaf JJ Koos de¬†GL65 gaming laptop van de MSI mee (wanneer geven ze die laptops nu eens een coole naam…) naar huis. De opdracht was om te checken of deze mid range laptop Doom Eternal aankon. Wat dat is op dit moment een van de zwaarste games op de markt. Als dat kon, dan wist JJ dat het goed zat. In dit item zie je een discussie tussen Koos en JJ over de voor- en nadelen van mid range laptops en de vlog van de testsessie van Koos, die behoorlijk opvallend uitpakte.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch