Menu Premium
Loading...

Wat is de allermoeilijkste game aller tijden?

27/03/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn games waarvan we elke nacht nog in het zweet wakker worden. Gillend om onze moeders. Games die wanneer ze alleen al genoemd worden de haren in onze nek nog overeind gaan staan. Skate leeft voor moeilijke games als Sekiro en Dark Souls. Maar welke game mag nou bekroont worden als de moeilijkste game aller tijden? De game die slechts een paar procent van de spelers daadwerkelijk uitspeelt? De game die bij veel mensen in de hoek van de kamer is beland dankzij de frustratie!

Sekiro is best wel moeilijk

Er zijn op dit moment enorm veel mensen Sekiro:Shadows Die Twice aan het proberen. En dan met de nadruk op proberen. Want wat is de game moeilijk! JJ heeft de game ook geprobeerd en het schijnt dat de controllers deze keer heel zijn gebleven.. Maar kan deze titel ook als de moeilijkste game ooit worden bestempeld? Of is dat toch zeker niet het geval? Sekiro heeft behoorlijk wat concurrenten namelijk als het gaat om de moeilijkste game aller tijden, Steven en Skate hebben allebei hun lijst meegenomen.

Dark Souls dan?

Ook Dark Souls is een behoorlijk pittige titel. Maar wat maakt deze game nou zo pittig? En kan het de moeilijkste game ooit zijn? Steven, JJ en Skate die bekijken de games eens kritisch en komen met een oordeel. Want wat is nou de moeilijkste game ooit? Welke game moeten gamers voor in therapie? Steven,Skate en JJ bekijken ook wat een game nou precies moeilijk maakt, en wanneer een uitdaging leuk is en wanneer het gewoon huilen met de pet op is.

Wat vind jij de moeilijkste game ooit? Ben je het eens met het oordeel van de Gamekings? Of is er een ander spel wat jou elke dag nog frustreert? Laat het ons weten in de comments. En stel daar ook gelijk al je vragen! Go go go!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch