Menu Premium
Loading...

Special: Terugblikken op tien jaar Assassin’s Creed

29/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zondagmorgen wordt op Gamekings.tv afgetrapt met een toffe special! AC Origins kwam vrijdag samen met toptitels als Wolfenstein II: The New Colossus en Super Mario Odyssey uit. De concurrentie is zodoende moordend. Voordat de review volgt bikken David en Jelle even terug op de fameuze franchise. De serie wordt door sommigen een gebrek aan fantasie verweten. Tot voor kort was AC een jaarlijkse franchise. Na Assassin’s Creed Syndicate kondigde Ubisoft echter aan een jaar ‘rust’ te nemen. Op deze manier kon de ontwikkelaar langer werken aan het nieuwste deel uit de serie, Origins. Zoals gezegd volgt hier later een review van. Eerst is het tijd voor memorie. Check nu deze Special: Terugblikken op tien jaar Assassin’s Creed!

Assassin’s Creed eeuwig verbonden met David

Het rijtje van AC-games voor de consoles is lang. De originele Assassin’s Creed kwam uit in 2007, waarna Assassins Creed 2, Brotherhood, Revelations, III, Black Flag, Unity, Syndicate en nu dus Origins volgden. Tegelijkertijd met Unity, kwam AC Rogue uit. Dit was een wat vreemde eend in de bijt. De game borduurde voort op het succes van Black Flag en kwam niet uit op de toen nieuwe generatie consoles. Verder wordt in dit item ook Assassin’s Creed Liberation HD genoemd. Dit is een remake van de PSVITA-game die David goed kon bekoren. Samen met Jelle blikt hij terug op tien jaar Assassin’s Creed. De heren benoemen hun favoriete delen, terwijl ook de grootste teleurstellingen worden genoemd.

Welk deel binnen de AC-serie kon jullie het best bekoren? Kunnen jullie je vinden in de teksten van David en Jelle? Laat je horen in de comments onder Special: Terugblikken op tien jaar Assassin’s Creed!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch