Menu Premium
Loading...

[Special] Road to Gatebil – Dag 5

25/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de laatste dag van de tour, sparen we onze krachten en maken we ons klaar voor het grote eindfeest. Het einde is dus nabij, maar we gaan er uit met een knaller.

Alle energie is op, maar toch weten Steven, Jelle, Simon en Thimo hun laatste kleine beetje energie te geven. We vertrekken van het festivalterrein op Gatebil en gaan op onze terugreis. Kopenhagen is een tussenstop en tevens een nachtje zonder feest. De groep laadt zich nog één keer op, om af te sluiten met een knaller. Hamburg here we come! Of we Hamburg overleven en de dag erna zonder kleerscheuren in Nederland aankomen is natuurlijk de vraag. Bereid je voor op harde muziek, sterke drank, vrouwen, gratis tattoos en natuurlijk burning rubber.

Als je de eerste 4 dagen van de Road to Gatebil special nog niet gezien hebt, check dan in Dag 1 hoe Simon, Jelle, Steven en Thimo aan de tour beginnen, op Dag 2 hoe ze het CityCircuit van Goteborg onveilig maken, hoe de hoofdbestemming Gatebil wordt bereikt en dat groots wordt gevierd op Dag 3, en het Gatebil-festival draait op volle toeren op Dag 4.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch