Menu Premium
Loading...

[Special] Road To Gatebil – Dag 4

24/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk zo ver: in deze ‘Road To Gatebil’ verruilen we de road voor het circuit van Gatebil. De Tomtoms kunnen heel even uit, want met zoveel wegpiraten op het asfalt is alle navigatie van de baan. Het menu voor vandaag: gesmolten rubber met een bijgerechtje van versplinterde bumper.

Het non-stop gefeest laat zijn sporen achter bij de Gatebil-crew, en de mannen beginnen zich een stelletje hangbejaarden te voelen naast de mannen van Monster Energy. Gelukkig is het circuit van Gatebil eindelijk geopend en mogen ze even opladen met een flinke dosis verbrand rubber. Dat niemand meer recht kan lopen is niet heel erg, want ook de auto’s gaan niet recht het parcours af. Naast de auto’s hebben we nog een kleine dansroutine voor je in petto en een hele dikke teaser voor de volgende aflevering. Laat alles vallen, en neem een pitstop met dag 4 van deze gruwelijke trip.

Vergeet ook niet de eerste drie dagen van de Road to Gatebil special te kijken! In Dag 1 kun je zien hoe Simon, Jelle, Steven en Thimo beginnen aan de barre tocht. Op Dag 2 wordt voor het eerst het circuit opgezocht en op Dag 3 komen ze eindelijk aan in het auto-walhalla: Gatebil.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch