Menu Premium
Loading...

[Special] Road To Gatebil – Dag 1

21/07/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jullie zaten er al even op te wachten, maar nu is het eindelijk zover! De gruwelijk epische Road To Gatebil-toer gaat NU van start. Check hier hoe Steven, Jelle, Simon en Thimo ons saaie landje verruilen voor het race-en feestwalhalla in Noorwegen. De eerste etappe gaat van Amsterdam naar het idyllische Göteborg.

Als je de afgelopen week Gamekings.tv bezocht hebt, heb je het vast al meegekregen: We hebben een paar van onze jongens eropuit gestuurd om samen met de Monster Energy-crew het race-festival Gatebil te checken. De bandenspanning is gecheckt, de Frank Sinatra-CD zit al in de autoradio en de Tomtoms zijn ingesteld op eindstation Gatebil. Steven en stagiair Thimo in kiezen voor brute kracht en geven Steven’s Skyline flink op zijn flikker, terwijl Jelle en Simon voor pure klasse gaan in hun Nissan uit de buitencategorie. Alle legendes hebben een begin, en hier zie je hoe deze legendarische trip van start gaat. Eerste halte: Göteborg. Plankgas!

Check ook Dag 2, waarin na een korte nacht slaap het city circuit van Göteborg onveilig wordt gemaakt, en Dag 3, waarin we eindelijk aankomen in Gatebil.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch