Menu Premium
Loading...

!@#$% special over de rechtszaak tussen Epic vs Apple

11/05/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week hebben we opnieuw een Peepshow speciaal voor je. Nu is de Peepshow natuurlijk altijd een speciale rubriek bij Gamekings, maar nu JJ en Boris zich gaan buigen over de rechtszaak tussen Epic en Apple, wordt het wel héél speciaal. Want er is nogal wat te bespreken rondom deze zaak mensen. En er komen veel pikante documenten uit. Hoe is deze rechtszaak ontstaan? En welke belangen spelen er tussen deze twee grootmachten? Heeft Epic een case? Je vindt de antwoorden en meer in deze nieuwe Peepshow over Epic vs Apple.

De !@#$% over Epic vs Apple

We hebben er al veel over gesproken de afgelopen weken. Maar voor wie dit heeft gemist, rakelen we het nog even op. Epic heeft twee jaar lang Fortnite gratis aangeboden via de Apple App Store. In die tijd heeft Epic 700 miljoen dollar verdiend aan de in-game aankopen verkoop van Fortnite via die App Store. Epic wil nu volle pond gaat in de aanval. De gemoederen in die rechtszaak lopen inmiddels vrij hoog op, omdat allebei de partijen uiteraard overtuigd zijn van hun eigen gelijk. Iets waar JJ en Boris zichzelf uiteraard uitgebreid over gaan buigen in deze peepshow. Want wat vinden zij van deze rechtszaak?

Niet alleen Epic en Apple

Zoals zo vaak met dit soort zaken, zijn er meerdere bedrijven bij dit proces betrokken. En dat zijn niet alleen Epic en Apple, maar ook Sony en Microsoft. Hoe deze bedrijven betrokken zijn bij dit hele proces gaan we nog niet verklappen, maar het is wel duidelijk dat Epic behoorlijke spierballen heeft laat zien en de kont tegen de krib aan het gooien is. En de vraag blijft als volgt: gaat Epic deze rechtszaak tegen Apple winnen? Boris en JJ gaan het daar uitgebreid met je over hebben in deze nieuwe peepshow.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch