Menu Premium
Loading...

Special: gaming op de tablet!

12/08/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het totale scala aan games op de tablet bestaat niet louter uit Angry Birds en Candy Crush. Je kan tegenwoordig volledige consolegames op je smartphone of tablet spelen. Ook zijn er veel oudere games overgezet naar mobile, zodat je onderweg je oude herinneringen kan herbeleven. Koos is veel onderweg en heeft daarom altijd een iPad mee met wat games erop geïnstalleerd. Hij en Emiel bespreken Koos zijn mobile game-collectie in deze Special: gaming op de tablet!

Wij van Gamekings houden niet onze telefoons erbij tijdens items, maar nu is het een must.

Mobile gaming is al jaren een ding, maar de afgelopen tijd wordt het ook in toenemende mate omarmt door hardcore gamers. Games als Hearthstone die door verschillende gamers veel gespeeld worden op tablet en smartphone, is hier een goed voorbeeld van. Mobile gaming lijkt er in te zijn geslaagd tot nieuwe genres te komen. Gamers waarderen dit en kunnen zich goed vinden in de creatieve keuzes van ontwikkelaars. Neem bijvoorbeeld het ‘tower defense’ principe dat bijna verworden is tot een apart genre, met releases als Clash of Clans en Clash Royale tot gevolg.

Maar wat is de trend van de afgelopen tijd in de wereld van mobile games? Dit moet meer zijn dan enkel het porten van oude console-titels naar mobiele platformen. Koos kan dit in ieder geval waarderen. Voor hem zijn titels als Sonic CD en GTA 3 pareltjes die goed uit de verf komen op zijn gigantische iPad Pro.

Maar wat is jullie mening over mobile games? Spelen jullie veel games op je mobiel of tablet, of gebruik je de smartphone enkel voor dingen als whatsapp en social media? Koos en Emiel zijn in ieder geval actief op het front van de mobiele telefoon. Benieuwd naar wat ze te zeggen hebben? Bekijk dan nu deze special: gaming op tablet!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch