Menu Premium
Loading...

Special Forces: Team X review

06/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zombie Studios is na eerdere games als Blacklight Retribution en Blacklight Tango Down klaar om terug te slaan met Special Forces: Team X. Jelle en Skate hebben zich al even uitgeleefd in deze online multiplayer shooter en gaan hun ervaringen met je delen in de Special Forces: Team X review.

In deze cell-shaded game, die daardoor misschien ook wat doet denken aan Borderlands, speel je een soldaat die samen met zijn teamgenoten zoveel mogelijk vijanden helemaal kapot moeten knallen. Teamwork staat in deze game overduidelijk centraal. Niet alleen doordat er überhaupt geen single-player modus is, ook zullen kills meer punten opleveren als je langere tijd in de buurt van je teamgenoten rondloopt.

Hetgene wat de game op de kaart moet zetten, is het feit dat je als speler de mogelijkheid hebt zelf kleine maps te combineren tot één grote map waardoor maps je minder snel bekend voor moeten komen. Dit gebeurt door middel van een stemronde voordat de pot begint. Met algemeen bekende vijf gamemodes, waaronder Capture The Flag en High Value Target, kunnen er twee, drie of vier teams per mode meedoen.

Om de zoveel tijd verschijnen er in de maps kisten, die extra wapens bevatten. Het meest opvallende wapen is wel de kettingzaag, waarmee je vervolgens naar hartelust om je heen kunt zwaaien. Naast extra wapens zijn er ook extra opdrachten om sneller te kunnen levelen, zoals het behalen van 150 kills met elk van je wapens.

Maar is het cel-shaded stijltje, de focus op teamwork en de afwisseling in maps genoeg om shooter veteraan Skate en de ‘alles-wat-los-en-vast-zit’ knaller Jelle te overtuigen?

Ontwikkelaar: Zombie Studios
Uitgever: Microsoft
Platform: PC en Xbox 360 

Special Forces: Team X review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch