Menu Premium
Loading...

Special – 25 Jaar Blizzard

17/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als er één ontwikkelaar de afgelopen 25 jaar zijn stempel op de game-industrie heeft weten te drukken, is het Blizzard wel. Ga er daarom maar eens goed voor zitten, want Steven en Emiel gaan op een trip down memory lane en pakken zelfs hun glazen bol erbij in deze special over 25 jaar Blizzard!

Het begon allemaal in 1991; het moment dat Mike Morhaime, Allen Adham en Frank Pearce het bedrijfje Silicon & Synapse oprichtten. Enkele jaren later, in 1994, werd de naam veranderd in Blizzard; hét bedrijf dat wij nu kennen van games als World of Warcraft en Diablo. In deze special bespreken Steven en Emiel de vele games die de ontwikkelaar in de loop der jaren heeft uitgegeven, variërend van Lost Vikings uit 1992 tot Overwatch, Blizzard’s nieuwste game die dit jaar uit zal komen. Naast het bespreken van de vele nieuwe en oude games, hopen de heren Blizzard een idee voor een toekomstige game te geven, namelijk een “Power Stone-achtige, 4 speler, co-op fighting game”.

Ben jij een Blizzard-fan die maar al te graag meegaat op deze reis naar het verleden, of ben jij vooral benieuwd wat Blizzard voor nieuws te bieden heeft? Check dan deze special over 25 jaar Blizzard en deel je liefde voor deze ontwikkelaar in de comments!

Special - 25 Jaar Blizzard

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch