Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% speciaal over de impact van de aankomende E3 periode

07/06/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze week krijgen jullie een speciale editie van de Peepshow voorgeschoteld. Eentje die helemaal draait om de ‘E3’ en waar we een ietwat andere desk-bezetting hebben. Daan en Koos zijn bij JJ aangeschoven om de impact van de E3 periode te gaan bekijken. Heeft het nog enig cachet en hoe vliegen PlayStation, Xbox en Nintendo de juni maand aan? Wie lijkt volgens de drie heren de beste aanpak te hebben gekozen en waarom? Je gaat het allemaal, inclusief argumentatie en discussie zien en horen in de Peepshow van 7 juni 2022.

Waarom houdt Xbox een grote Showcase en PlayStation een kleine State of Play?

Vroeger was de E3 een no brainer voor elk zichzelf respecterende publisher van videogames of gaming hardware. De hallen van de Los Angeles Convention Center puilden zo’n beetje uit van de miljoenen dollars kostende stands. Mede dankzij Covid is dat anno 2022 een heel ander verhaal. De industrie heeft de traditionele E3 achter zich gelaten en doet wat meer hun eigen ding. Het Summer Game Fest zorgt gelukkig nog voor wat vervanging. En 30 partijen sloten zich daarbij aan. Deden ze daar slim aan? En waarom kiest Xbox er voor om een echt groot event neer te zetten en PlayStation niet? En waarom laat Nintendo helemaal niks van zich horen? Waar is Ubisoft? We hebben het er uitgebreid over in deze nieuwe Peepshow.

Waarom doet Nintendo helemaal niks tijdens de ‘E3’?

Wie gaat er het meeste succes hebben de komende weken? Of maakt juni niet zo veel meer uit voor de games-industrie? heeft het voor kleinere partijen als Capcom en Sega nog zin hun eigen events te doen in deze periode of moeten ze zich aansluiten bij Summer Game Fest of de Xbox & Bethesda presentatie. je gaat het allemaal zien en horen in deze Peepshow die helemaal in het teken staat van de aankomende ‘E3’-periode.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch