Menu Premium
Loading...

South Park: The Stick of Truth Review

06/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

South Park: The Stick of Truth is vandaag verschenen en dat vraagt om een review. Naar de game werd met smacht uitgekeken door veel gamers, maar of de RPG de hoge verwachtingen waar kan maken, is natuurlijk nog maar de vraag. Op deze vraag krijg je overigens al snel antwoord, want Dennis en Steven zijn aan de slag gegaan met de game. Wat het antwoord is? Dat hoor je van ze in deze South Park: The Stick of Truth review.

De twee mannen hebben de game de afgelopen dagen flink gespeeld en zijn nu dus tot een oordeel gekomen. Wanneer we kijken naar het verleden van ontwikkelaar Obsidian Entertainment, zien we dat de ontwikkelaar eigenlijk nog nooit echt teleurgesteld heeft. Alhoewel, waar Star Wars: Knights of The Old Republic II de verwachtingen niet geheel waarmaakte, werd een game als Fallout: New Vegas met open armen ontvangen door de gamers. Gaat South Park: The Stick of Truth zich scharen bij de iets wat teleurstellende Star Wars-game van de studio? Of wordt er een erg hoog niveau gehaald?

De hype rondom deze South Park-game is in ieder geval enorm. De game leeft onder de gamers en de South Park-fans, waardoor er reden genoeg lijkt te zijn voor euforie. De game heeft al op verschillende E3’s de zaal aan het lachen weten te krijgen, terwijl het er ook op lijkt dat South Park: The Stick of Truth daarnaast gewoon een volwaardige RPG lijkt te zijn. Of dit daadwerkelijk zo is, hoor je van Dennis en Steven in de South Park: The Stick of Truth review.

Ontwikkelaar: Obsidian Entertainment
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

South Park: The Stick of Truth Review

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch