Menu Premium
Loading...

South Park: The Stick of Truth Gamescom 2013 Preview

25/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geniale South Park-schrijvers Trey Parker en Matt Stone zijn naast de gewone serie de afgelopen tijd ook nog eens bezig geweest met het schrijven van South Park: The Stick Of Truth. Het is een traditionele RPG, maar dan met een hele dikke lading droge en flauwe South Park humor er overheen. Boris en Jelle hebben een hilarische presentatie over de game tijdens de Gamescom 2013 gehad en zij vertellen je er alles over in deze South Park: The Stick of Truth Gamescom 2013 Preview.

Deze nieuwe game uit de South Park-serie zou eerst uitgegeven worden door THQ. De uitgever is helaas failliet gegaan, waarna het onzeker was of de game nog wel uit zou komen. Ubisoft had de titel dan wel gekocht, maar de rechten waren een ander verhaal. Gelukkig zijn ze daar allemaal netjes uitgekomen en kunnen wij in 2014 genieten van deze hilarische titel met de bekende kleuters en alle andere figuren uit het kleine dorpje.

Ondanks al het gewissel van uitgevers blijft het verhaal even sterk als de tv-serie. Dezelfde schrijvers Trey Parker en Matt Stone zijn er mee aan de slag gegaan en daar is een heel seizoen aan verhaal uit gekomen. Je speelt “The New Guy” een zelfgemaakt personage die pas in South Park is komen wonen. Hij raakt verwikkeld in een strijd tussen mens en elf voor de enige echte Stick of Truth. Dat belooft veel over de top humor dus! Boris en Jelle hebben op de Gamescom 2013 al meer gezien van wat er nodig is om die befaamde stok in handen te krijgen.

Ontwikkelaar: Obsidian Entertainment
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC

South Park: The Stick of Truth Gamescom 2013 Preview

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch