Menu Premium
Loading...

South Park: The Fractured But Whole Review: Meer dan funny?

17/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De najaarsgekte is definitief losgebarsten. De drukste periode van het jaar is sterk afgetrapt met Destiny 2. Games als Middle-earth: Shadow of War en The Evil Within 2 houden het spreekwoordelijke vuur gaande. Ook de hype rondom South Park: The Fractured But Whole is behoorlijk levend. We hebben op Gamekings.tv in de vorm van previews al meerdere malen vooruitgeblikt op de Ubisoft-game. Nu is het tijd voor de review. Boris en Emiel zijn uitgebreid aan de slag gegaan met de game en vellen nu hun oordeel. Check nu ‘South Park: The Fractured But Whole Review: Meer dan funny?’

Heeft de gameplay zich ontwikkeld?

Zoals gezegd werd de vorige South Park-game door velen geprezen. Niettemin stipten sommigen ook negatieve punten aan. Zo werd de wat korte speelduur van The Stick of Truth fel bekritiseerd. Ook vonden mensen het RPG-systeem wat gelimiteerd en werd de turn based gameplay niet door iedereen gewaardeerd. The Fractured But Whole lijkt qua opzet weinig te veranderen, maar wil wel meer bieden dan zijn voorganger. Boris en Emiel gaan in deze review bespreken of dat gelukt is. Kenmerkend voor een review met beide heren is de mix van discussie en hilariteit. Deze review van de South Park: The Fractured But Whole vormt op die Gamekings-stelregel geen uitzondering.

Wat is jullie mening over South Park: The Fractured But Whole? Hebben jullie zin om aan de slag te gaan met deze game? En, indien je het vorige deel gespeeld hebt, ben je blij met de veranderingen? Laat je horen in de comments onder deze South Park: The Fractured But Whole Review: Meer dan funny?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch