Menu Premium
Loading...

South Park The Fractured but Whole Preview: Meer dan lachen, gieren en brullen?

04/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bam! We openen de zondag goed met een toffe preview van South Park: The Fractured but Whole. Koos kreeg afgelopen week de kans de nieuwe Ubisoft-game uitgebreid te checken. Voor de release van voorganger South Park: The Stick of Truth was er veel scepsis. Games gebaseerd op films en series hebben immers een lange historie van ellende en teleurstelling. De eerste South Park-game voor de PS3, XBOX360 en PC logenstrafte dit pessimisme met een sterk staaltje gamedesign. Ontwikkelaar Ubisoft San Francisco slaagde erin de karakteristieke South Park-humor in de game te verwerken zonder dat het geforceerd aanvoelde. Koos heeft de vorige game eveneens gespeeld. Hij is benieuwd of The Fractured but Whole zich kan meten met zijn voorganger, of er zelfs in kwalitatief opzicht overheen kan klappen. Check Koos zijn bevindingen in deze South Park The Fractured but Whole Preview!

Kan de game voldoen aan de hoge verwachtingen?

Zoals gezegd werd de vorige South Park-game door velen geprezen. Niettemin stipte sommigen ook negatieve punten aan. Zo werd de wat korte speelduur van The Stick of Truth fel bekritiseerd. Ook vonden mensen het RPG-systeem wat gelimiteerd en werd de turn based gameplay niet door iedereen gewaardeerd. The Fractured but Whole lijkt qua opzet weinig te veranderen, maar wil wel meer bieden dan zijn voorganger. Koos is zoals gezegd uitgebreid aan de slag gegaan met The Fractured but Whole. Gelukkig staat hij er in deze preview niet alleen voor, want opperbaas Boris is eveneens aangeschoven.

Wat is jullie mening over South Park: The Fractured but Whole? Hebben jullie zin om aan de slag te gaan met deze game? En, indien je het vorige deel gespeeld hebt, wat wil je graag veranderd of verbeterd zien? Laat je horen in de comments onder deze South Park The Fractured but Whole Preview met Koos en Boris!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch