Menu Premium
Loading...

South Park: The Stick Of Truth Hands-on

20/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In maart zal de nieuwste en misschien wel beste South Park game tot nu toe verschijnen. Jelle en Boris zijn hiervoor naar Comedy Central gegaan om de game te spelen en hier zat ook de enige echte mister Skate the Great. Zij hebben het hele eerste stuk van de game kunnen spelen en waren zeer onder de indruk. Van hun reisje naar Comedy Central is een Gamekings Extra item gemaakt en als je daar benieuwd naar bent, moet je dat zeker even gaan kijken. Maar voor nu klik op die playknop en kijk eerste even deze South Park: The Stick Of Truth Hands-on.

Het zal een turn-based action RPG zijn, die behoorlijk veel weg heeft van die oude Japanse RPG’s. Natuurlijk is de stijl, verhaal en vooral humor totaal anders dan dat van een Japanse game, maar dat doet de game juist ten goede. De game voelt alsof je in een aflevering van Southpark zit, waarbij jij de touwtjes in handen hebt. Je speelt ”the new kid”, die net verhuisd is naar South Park. Je komt er al snel achter dat er meer met hem aan de hand is. Alle bekende personages uit de tv-serie zitten erin zoals: Stan, Cartman, Kenny en Kyle, maar ook de wat minder voorkomende zoals Al Gore en de moeder van Cartman.

Of South Park: The Stick Of Truth een game is die stand weet te houden naast al het next-gen geweld, hoor je van Jelle en Skate in deze South Park: The Stick Of Truth Hands-on.

Ontwikkelaar: Obsidian Entertainment en South Park Digital Studios
Uitgever: Ubisoft
Platform: PC, PlayStation 3 en Xbox 360

South Park: The Stick Of Truth Hands-on

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch