Menu Premium
Loading...

Soulcalibur VI Review: “Is de Soul terug in Soulcalibur?”

20/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dames en heren, zijn jullie er klaar voor? Het heeft echt een flinke tijd mogen duren, maar het was het wachten meer dan waard! Soulcalibur VI is namelijk uit. Het is ondertussen alweer dik zes jaar geleden dat Soulcalibur V is uitgekomen, dit was uiteraard nog op de oudere consoles zoals de PlayStation 3 en de Xbox 360. Nu mogen we dan toch echt aan de slag gaan met deeltje zes. Onze grootste fighting game fans van de redactie, Steven en Skate kunnen niet wachten om elkaar helemaal de grond in te stampen. Alleen virtueel natuurlijk. Strek die vingers maar alvast, want het is tijd om flink te button mashen met Soulcalibur VI Review: “Is de Soul in Soulcalibur weer terug?”

Storyline van Soulcalibur VI

In Soulcalibur VI krijg je te maken met veel verschillende game modi. Zo heeft elke character zijn eigen verhaallijn. In deeltje zes van Soulcalibur kun je ook weer met de oude bekende Heishiro Mitsurugi je weg door de story mode heen hakken, maar ook heb je de mogelijkheid om deze met je eigen character te doorlopen en met de nieuwe, de enige echte, Geralt of Rivia te spelen. We mogen er natuurlijk wel van uit gaan dat je die naam wel eens eerder voorbij hebt horen komen. Je kent hem wellicht van de game The Witcher, waarin hij altijd wel zin heeft om een potje te vechten. Ook in Soulcalibur VI heeft hij zijn eigen storyline gekregen.

Klappen uitdelen in HD

Dat Soulcalibur er schitterend uitziet is geen verrassing. Het feit dat ze over zijn gestapt op de Unreal Engine om deze game daar op te laten draaien heeft ze veel goed gedaan. Voornamelijk op de PlayStation Pro en de Xbox One X ziet deze game er prachtig uit. En als we kijken naar het feit dat je ook nog eens 21 verschillende characters kunt bewonderen in HD, lijkt ons dit een hele goeie reden om van deze game optimaal te genieten. Wat vinden jullie van Soulcalibur VI? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch