Menu Premium
Loading...

Soulcalibur VI Discussie: “Hebben fighting games nog bestaansrecht?”

21/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soulcalibur VI is net uitgekomen en wij hebben natuurlijk weer een verse mening hierover. Daarom zijn vandaag  Steven, Skate en Koos aangeschoven om hun vers geplukte meningen te delen over Soulcalibur VI. En je weet ondertussen hoe discussies er aan toe gaan bij Gamekings, alle remmen los en vol gas vooruit. Benieuwd wat de drie musketiers te zeggen hebben over Soulcalibur VI, dan moet jij zeker kijken dus.

Soulcalibur VI mooie afsluiter?

De reden dat er zes jaar tussen de vorige en de nieuwste game zat, is omdat Namco Bandai weinig tot geen vertrouwen meer had in de serie. Dus, zou dit dan wellicht de laatste Soulcalibur zijn die wij zullen meemaken? De developers hadden zelf gezegd dat ze er alles aan hebben gedaan om Soulcalibur VI tot een succes te maken. Zo draait Soulcalibur VI nu op de Unreal Engine 4, waardoor de game al wat kleurrijker oogt. Een van de eerste trailers liet al zien dat Ivy en Nightmare terug zouden keren in Soulcalibur VI, en veel fans waren meteen verkocht. Maar of Soulcalibur VI dit jaar aan gaat slaan moeten we nog checken.

Ga jij dit jaar Soulcalibur VI halen, of sla je het dit keer over en kies je voor een Tekken 7 of een andere fighter? Laat het ons weten in de reacties.

Zielsveel van Soulcalibur houden

Steven, Skate en Koos zijn groot fan van fighting games zoals Mortal Kombat, Street Fighter en nog veel meer. Toch heeft de Soulcalibur franchise een speciaal plekje in de harten van het drietal. Met name de eerste twee delen zijn destijds kapotgespeeld door de heren. Gaat dit met deeltje zes ook weer gebeuren, of is deze serie toch vergane glorie?

De gratis review  bekijken van Soulcalibur VI dat kan hier, Soulcalibur VI Kwam uit op 19 oktober 2018 voor de PC, PlayStation 4 en de Xbox One.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch