Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Vrijdag met Soul Calibur 6 en Tomb Raider

16/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij einde van de week vrijdag! Het was weer een weekje hoor! Bomvol nieuws, trailers en aankondigingen. Jelle en Daan nemen het stuk voor stuk met je door. Nathan Drake is bij Jelle op de bank geploft om rapper Drake in de stream bij Ninja te bespreken. Daarnaast checken we de nieuwe trailer van Shadow of the Tomb Raider en Soul Calibur 6! Dus pak een alcoholische versnapering naar keus en check nu: Einde van de Week Vrijdag met Soul Calibur 6 en Tomb Raider.

Geralt is als playable character onthuld in Soul Calibur 6!

CD Project teasde van de week al dat Geralt een uitstapje zou maken in een andere game. Nu hebben ze een trailer gedropt van Geralt of Rivia in Soul Calibur 6. De white wolf himself schopt Nightmares kont! Hij behoud zijn befaamde twee zwaarden, drinkt potions en slingert signs tegen Mitsurugi. Ook is Kaer Morhen een speelbare stage in de nieuwe Soul Calibur. Op dezelfde dag als dat de film is uitgekomen is de nieuwe Tomb Raider aangekondigd. Er is een kleine teaser uit, check hem hier!

Er is ook Microsoft E3 nieuws. Microsoft heeft aangekondigd dat ze een kleine booth op de beurs zelf hebben. Daar komt een eigen evenement voor in de plaats in de Microsoft Theatre. Zou dit zijn omdat ze iets groot aan gaan kondigen op de E3? We gaan het zien! De organisator van de E3, de ESA, zal hier niet blij mee zijn. Dit betekend dat ze weer minder verdienen aan Microsoft. Het lijkt er langzaam op dat de E3 gaat verdwijnen en er een LA games week voor in de plaats komt. Wat denken jullie? Vind je het vet dat alle bedrijven hun eigen evenementen organiseren? Of moeten ze weer terug naar de vaste booths en persconferenties? Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch