Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Sons of the Forest Premium Review: Is deze game de hype waard?

08/03/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze review draait om een game die direct na de launch uitgroeide tot een hype op Twitch. We hebben het over Sons of the Forest. Een survival-horror-videogame ontwikkeld door Endnight Games en het vervolg op The Forest. Deze titel werd in 2014 uitgebracht en kreeg al snel een flinke schare fans vanwege de spooky en vaak verrassende survival actie. Het nieuwe deel is sinds vorige week in Early Acces en komt uit op de PC. Jasper en Jelle hebben zich op dit spel gestort. Ze wilden weten of het spel de hype waard was. En hype was er, want er werden binnen een paar dagen twee miljoen exemplaren verkocht. Hoe wreed is dit spel? En is het af genoeg voor de aanschafprijs van 30 euro? De antwoorden op al deze vragen zie en hoor je in de Sons of the Forest review.

Sons of the Forest review: Hoe af is de Early Acces?

Vele jaren na de gebeurtenissen op locatie 1 (The Forest) wordt een door PuffCorp ingehuurd team van huurlingen naar een eiland genaamd “Site 2” gestuurd. Ze moeten¬†daar de oprichter van PuffCorp, Edward Puffton, zijn vrouw Barbara en dochter Virginia opspeuren. Die zijn al een aantal maanden vermist. De helikopters van het team worden echter neergeschoten door onbekende aanvallers. Een van de huurlingen overleeft de helikoptercrash, maar wordt uitgeschakeld door een mysterieus persoon met een zilveren jas. De huurling wordt vervolgens wakker met niets anders dan een overlevingspakket, een gps-tracker plus een tweede overlevende genaamd Kelvin. Die helaas wel doof is geworden tijdens de crash. Een recept voor een pittige uitdaging…

Een vrouw met drie benen?

Net als The Forest geeft Sons of the Forest jou de controle over een hoofdrolspeler die is gestrand op een eiland dat wordt bewoond door kannibalen. Je kunt wapens en hutten bouwen om te overleven. Nieuw in het spel zijn de vriendelijke NPC’s. Een daarvan is dus die Kevin. Je komt ook Virginia tegen, een driebenige, driearmige vrouw die kan worden uitgerust met wapens om te helpen in gevechtssituaties. Hoe handig. De kaart van Sons of the Forest is vier keer groter dan die van zijn voorganger en ondersteunt co√∂peratieve multiplayer voor maximaal acht spelers. Hoe blij waren Jasper en Jelle na een long weekend overleven? Je hoort het in deze Sons of the Forest premium review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch