Menu Premium
Loading...

Sonic Frontiers Review: Kopen, budgetbak of slopen?

10/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fans van de razende blauwe egel opgelet: Sonic Frontiers ligt sinds dinsdag in de winkels. Het is de eerste keer dat deze kanonskogel op pootjes een open wereld mag gaan ontdekken. Deze wereld bestaat uit de vijf Starfall Islands. Zij zitten vol met de voor deze franchise bekende uitdagingen en mysterieuze portalen. Maar wel dus uitgevoerd op een geheel andere manier. En met die nieuwe aanpak, neemt Sega wel een risico. Want willen de fans dit wel? Zitten ze er op te wachten om met een egel een open wereld te onderzoeken? Of neigen ze toch meer naar de oude, vertrouwde platform gameplay? Werkt de open wereld ├╝berhaupt wel voor Sonic? Huey en Koos zijn beiden fervente Sonic fans en speelden de game op de PS5. Wat vonden ze ervan? Het antwoord zie en hoor je in de Sonic Frontiers review.

Sonic Frontiers review: Sega neemt een gok met hun nieuwe aanpak

Starfall Islands is Sonic’s nieuwe playground. De eilandgroep bestaat uit vijf eilanden die je nu geheel vrij kunt gaan ontdekken. De typische platform-actie is niet helemaal weg, want de side quests zijn nog gewoon old school. Maar de nieuwe aanpak gaat zeker wennen zijn voor veel fans. Sonic moet op de eilanden de vermiste Chaos Emeralds vinden en de Starfall Islands redden van het kwaad. Om dat te doen, ren je door grasvlaktes, uitgestrekte valleien en over bergen. Je verkent echt elke hoek van het eilandrijk tot je precies weet hoe de vork in de spreekwoordelijke steel zit.

Exploreer de Starfall Islands

De voortekenen waren niet bijzonder gunstig voor Sonic Frontiers. De eerste beelden die een aantal maanden terug verschenen, verdeelden de fanbase. Was dit wel zo tof? En waren dit wel next gen gameplay en graphics? Na drie dagen spelen weten Huey en Koos het antwoord. Ze geven hem aan jou in deze review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch