Menu Premium
Loading...

Sonic Frontiers Preview: “Beelden zeggen niet alles”

29/10/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Huey werd onlangs door JJ op trip gestuurd voor Sonic Frontiers. Dit keer geen lullig op-en-neertje naar Londen of Parijs, maar een reis naar de andere kant van de aardkloot: Hawaii. Je kunt het slechter treffen. Wat voor avonturen Huey daar allemaal beleefde en hoe de keuze voor hem door de andere redacteuren werd opgevat, zie je volgende week in een nieuwe aflevering van Premiumvision. In deze video krijg je een sneek peek van wat je straks kunt verwachten plus dat wat in de titel al werd aangekondigd: een uitgebreide preview van Sonic Frontiers.

Sonic Frontiers preview: Past de open wereld bij de typische Sonic gameplay?

Sonic Frontiers is het nieuwe avontuur van de blauwe ADHD egel. Het is de eerste keer dat een Sonic game een soort van open wereld kent en je dus de complete vrijheid hebt om de voor Sonic zo kenmerkende snelle platform-actie uit te voeren. Althans, dat is wat de eerste beelden ons deden geloven. En die eerste beelden waren niet echt best. Daarbij kwam dat veel fans niet goed snapten wat er zo leuk was aan de open wereld. Die paste toch totaal niet bij de gameplay van Sonic?

Platform actie op Hawaii

Huey speelde de game zeven uur in Hawaii. In een veel te koude ruimte. Maar dat terzijde. Niemand die medelijden met de man heeft. Tijdens die speelsessie ontdekte Huey een paar opvallende zaken. Bijvoorbeeld dat de beelden van een paar maanden terug lang niet het complete verhaal vertelden van Sonic Frontiers. Sterker nog, ze zetten Huey compleet op het verkeerde been. Wat was er aan de hand? Hoe ervoer hij de open wereld gameplay en bracht de game daadwerkelijk ook alleen maar open wereld actie? Of was er meer? Je gaat het allemaal zien en horen in deze preview van Sonic Frontiers. Gespeeld in een van de meest luxueuze beach resorts van Hawaii.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch