Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Sonic Frontiers Premium Review: ‘Werkt een open wereld voor een egel?’

09/11/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Egel-fans opgelet: Sonic Frontiers ligt sinds vandaag in de winkels. Het is de eerste keer dat deze blauwe kanonskogel op pootjes een grote open wereld gaat ontdekken. De vijf Starfall Islands liggen aan zijn voeten en zitten vol met de bekende uitdagingen en mysterieuze portalen. Een totaal nieuwe aanpak dus, waarmee Sega wel een risico neemt. Want wil de fan dit wel?. Wil de fan met een egel wel een open wereld exploreren? Of neigen die toch meer naar de oude, typische platform gameplay? En werkt de open wereld wel voor Sonic? De game komt uit op PS4, PS5, Xbox Series X, Xbox One en Nintendo Switch. Huey en Koos zijn beiden grote Sonic fans en speelden het spel op de PS5. Wat vonden ze ervan? het antwoord zie en hoor je in de Sonic Frontiers review.

Sonic Frontiers review: Sega neemt een fikse gok met de nieuwe aanpak

Starfall Islands is dus Sonic’s nieuwe speelplaats. Deze eilandgroep bestaat uit vijf eilanden, die je nu dus geheel vrij kunt ontdekken. De typische platform-actie is niet helemaal weg, want er zijn side quests die old school zijn, maar de nieuwe aanpak gaat zeker wennen zijn voor de fans. Sonic moet op de eilanden de vermiste Chaos Emeralds vinden en de Starfall Islands redden van het kwaad. Om dat te doen, ren je door grasvlaktes, uitgestrekte valleien en over bergen. Je beklimt gigantische torens en verkent elke hoek van de het eilandrijk tot je precies weet hoe de vork in de steel zit.

Exploreer de Starfall Islands

De voorteken waren niet bijzonder gunstig voor Sonic Frontiers. De eerste beelden verdeelden de fanbase. Was dit wel zo tof? En waren dit ook wel next gen gameplay en graphics? Na drie dagen spelen weten Huey en Koos het antwoord. Ze geven hem aan jouw in deze review.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch